Τσίπρας: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Σαμαρά

Σε ομιλία του στην πλατεία Αγορά στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά και στα ΜΜΕ που, όπως, είπε κάνουν ό,τι μπορούν για να κόψουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ

προς την εξουσία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ακόμη πως η κυβέρνηση “κρύβει” τα νέα μέτρα που θα φέρουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αλλά υποσχέθηκε πως το κόμμα του θα αποκαλύψει το “κρυφό” προεκλογικό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.

“Θα αποκαλύψουμε το πραγματικό προεκλογικό πρόγραμμα, που θα φροντίσουν να μη μάθετε”, είπε απευθυνόμενος στον κόσμο, ενώ σε προσωπική του αναφορά στον Πρωθυπουργό υπογράμμισε πως “το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”.

Επίσης, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευθεί πραγματικά στην ΕΕ και δεν θα κάνει όλα τα “χατίρια” της κας. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε.

Τέλος, επανέλαβε πως το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι “ή με την Ελλάδα ή με την Μέρκελ” και κάλεσε τον κόσμο να δώσει σαφές μήνυμα με την ψήφο του. “Η Νέα Δημοκρατία ελπίζει σε μία ήττα με αξιοπρεπή διαφορά, αλλά ο κυρίαρχος ελληνικός λαός πρέπει να στείλει το μήνυμά του και να υπάρξει συντριβή της κυβέρνησης στις ευρωεκλογές”.

“Πλεόνασμα ανεργίας και φτώχιας”

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε από την Κρήτη που περιοδεύει στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά «πλεόνασμα ανεργίας, υγειονομικής φτώχειας και απανθρωπιάς».

Επεσήμανε ότι «αυτό που διακυβεύεται είναι η ίδια η ζωή μας, το μέλλον μας» και ζήτησε την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες διπλές εκλογές για «να φύγει αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής», όπως τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα