Τσίπρας: Τα τρακτέρ δεν μπορούν να τα επιτάξουν

Όπως αναμενόταν, ο Αλέξης Τσίπρας προσέφερε πολιτική κάλυψη και στήριξη στον αγώνα των αγροτών για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους απέναντι στην κυβέρνηση, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψής του στον Ορχομένο, και της συνάντησης που είχε με συνδικαλιστές και αγρότες οι οποίοι είναι συγκεντρωμένοι εκεί, χωρίς ακόμη να προχωρούν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού με τα τρακτέρ τους»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε

ότι η παρουσία του δεν έχει συμβολικό, αλλά έντονα ουσιαστικό και πολιτικό χαρακτήρα, τονίζοντας ότι στην περίπτωση που μαραζώσει η ελληνική ύπαιθρος και σταματήσει η αγροτική παραγωγή, η Ελλάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να βγει από την κρίση.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση Σαμαρά για την τακτική που έχει ακολουθήσει στο αγροτικό, επισημαίνοντας ότι πριν από έξι μήνες “έβγαινε στα μπαλκόνια και έλεγε λόγια του αέρα”, ενώ αίσθηση προκάλεσε η σύγκριση που επιχείρησε να κάνει ανάμεσα στις κινητοποιήσεις των αγροτών, και εκείνες που είχαν προηγηθεί, των εργαζομένων στο Μετρό.

“Με εσάς εδώ είναι διαφορετικά. Δεν μπορούν να σας επιτάξουν, όπως έκαναν με το μετρό. Τι να επιτάξουν; Τα τρακτέρ ή τα χέρια σας που σκαλίζουν το χώμα”, σχολίασε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα