Τσίπρας: Ο Σαμαράς επιδιώκει την ανωμαλία. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν οι εκλογές πασαρέλα βλακείας

Από την Ιεράπετρα όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε μία ακόμη επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά προσωπικά.

“Οι επικείμενες εκλογές δεν είναι και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να γίνουν μια πασαρέλα βλακείας, ψεύδους, και συκοφαντίας”, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με προσωπική αναφορά στον Πρωθυπουργό τόνισε:

“Καταγγέλλω τον κύριο Σαμαρά και την παρέα του ότι εκπροσωπούν την ανωμαλία, επιδιώκουν την ανωμαλία. Ανωμαλία στην υγεία, στην παιδεία, στο περιβάλλον, σε κάθε πτυχή της ζωής των ανθρώπων”.

“Δεν δίστασαν ακόμα και για το θέμα του κατοχικού δανείου, των πολεμικών αποζημιώσεων, να αραδιάσουν ψέματα”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε:

“Η υπόθεση Σαμαρά-Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, αποκάλυψε ότι οι φρουροί της δημοκρατίας συνωμοτούν με τους εχθρούς της.”

Τέλος, σημείωσε: “Ξέρουμε, διακηρύσσουμε ότι δεν είμαστε σωτήρες κι ότι χωρίς την ενεργό συμμετοχή και παρέμβαση του λαού καμιά αλλαγή δεν μπορεί να γίνει.”

Νωρίτερα, από το Λασίθι τόνισε πως «οι μάσκες έπεσαν. Θα πρέπει να σταματήσουμε την καταστροφή».

Αναφερόμενος στην Κρήτη υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όραμα και αναπτυξιακό πρόγραμμα για το νησί, ώστε να το μετατρέψει σε πυλώνα παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου.

Ο κ. Τσίπρας πήγε, επίσης, στη Σητεία, όπου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σητείας και ενημερώθηκε από τη διοίκηση, τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος αλλά και από εκπροσώπους φορέων της περιοχής για τα ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσοκομείου αλλά και γενικότερα του τόπου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, τόνισε ότι «είναι αδικαιολόγητο κι εγκληματικό να μην υπάρχει καρδιολόγος στο νοσοκομείο της Σητείας» ενώ μιλώντας για την περιοχή, την χαρακτήρισε ως «πύλη του παράδεισου».

Keywords
Τυχαία Θέματα