Τρία σημειώματα άφησε η άτυχη νοσοκόμα

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 46χρονη Τζ. Σαλντάνα άφησε τρία σημειώματα πριν την αυτοκτονία της, στα οποία ασκεί κριτική σε προϊσταμένους της στο νοσοκομείο σχετικά με τον τρόπο που της φέρθηκαν μετά την φάρσα των δύο Αυστραλών παραγωγών.

Σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, στο ένα από τα γράμματα που είναι πιο εκτενές, η νοσοκόμα ασκεί κριτική, με έντονο ύφος, στον τρόπο που της φέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από την φάρσα. Σε άλλο σημείωμα της, περιγράφει πως προσπαθούσε να συμβιβαστεί

με τον αντίκτυπο της φάρσας και στο τρίτο αναφέρεται στα της κηδείας της. Ο σύζυγος της, Μπεν, επιθυμεί να ερευνηθούν πλήρως τα γεγονότα και να βγει στο φως η αλήθεια. Στην κατεύθυνση αυτή, η Σκότλαντ Γιάρντ εξετάζει τα σημειώματα και μιλά με κοντινά πρόσωπα της Σαλντάνα, καθώς επίσης ερευνά και κάποια mail και τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε η άτυχη γυναίκα πριν την αυτοκτονία της.

Να αναφερθεί ότι η υπόθεση έχει προκαλέσει την διεθνή κατακραυγή. Η ραδιοφωνική εκπομπή των δύο παραγωγών έχει τεθεί εκτός αέρα και η σελίδα στο Facebook της εκπομπής έχει δεχθεί πληθώρα μηνυμάτων που ασκούν κριτική στην φάρσα. Οι δύο παραγωγοί, Μελ Γκρεγκ και Μίκαελ Κριστιάν λέγεται πως είναι συντετριμμένοι από το γεγονός και παρότι δεν έχουν μιλήσει ακόμα δημοσίως, υποστηρίζεται πως επιθυμούν να το κάνουν. Στην Ινδία, από όπου καταγόταν η Σαλντάνα, διοργανώθηκε διαμαρτυρία με κεριά από φοιτήτριες νοσηλευτικής, σχετικά με το άδικο τέλος της 46χρονης μητέρας δύο παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα