Το τετ-α-τετ του David Letterman με τον διάδοχό του (video)

Ο Stephen Colbert πραγματοποίησε μια ‘βόλτα’ στο μελλοντικό του τηλεοπτικό σπίτι την Τρίτη το βράδυ.

Ο Colbert φιλοξενήθηκε από τον απερχόμενο David Letterman στην εκπομπή που θα παρουσιάζει για λίγο ακόμα ο δεύτερος, το Late Show. Ο Letterman καλωσόρισε το διάδοχό του ιδιαίτερα θερμά και έκαναν μια χαλαρή συζήτηση όπου ο διάσημος κωμικός αποκάλυψε ενδιαφέρουσες πινελιές από τη γνωριμία του με τον Letterman στα πρώτα του βήματα. Ανάμεσα σ’ αυτά, ανέφερε ότι του είχε προσφερθεί η θέση πρακτικού ασκουμένου στην τότε εκπομπή του Letterman, “Late Show” στο NBC,

το 1986, και ότι είχε κάνει αίτηση ως κειμενογράφος στο “Late Show” το 1997.

Ο Colbert, που θα αντικαταστήσει τον Letterman από την επόμενη χρονιά, διηγήθηκε πως βρέθηκε με μια πρόταση για πρακτική άσκηση τη στιγμή που είχε παρουσιαστεί στα γραφεία του Late Night απλά για να συνοδεύσει την τότε κοπέλα του.

Τελικά, ο νεαρός τότε Colbert δεν δέχτηκε την πρόκληση και μάλιστα ζήτησε επιτακτικά από τον Letterman να τον ρωτήσει το γιατί.

Δείτε το απόσπασμα

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G91FW-V_51g

Το 1997, ο Colbert και ο συνεργάτης του Paul Dinello κατέθεσαν για δημοσίευση μια δικής τους έμπνευσης λίστα με τίτλο “Top 10 Coctails for Santa” στοχεύοντας σε μία θέση στο team της εκπομπής. Η λίστα διαβάστηκε στον αέρα αλλά εκνεύρισε τον Letterman που δεν τους έδωσε την ευκαιρία καθώς ‘δεν άνηκαν ακόμα στο team’!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zXbdMPezWN0

O Letterman έδειχνε πολύ ειλικρινής όταν δήλωσε χαρούμενος που ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Colbert “Είμαι ενθουσιασμένος. Το κάνω αυτό πολύ καιρό. Θα μπορούσαν να προσλάβουν κάποιο κουτορνίθι σαν εμένα. Αλλά δεν το έκαναν” είπε ο βετεράνος παρουσιαστής.

Ο Letterman ανακοίνωσε στις 3 Απριλίου ότι θα αποχωρήσει από το Late Show το 2015 και πολύ γρήγορα το CBS ‘καπάρωσε’ τον Colbert ως αντικαταστάτη του μόλις μία βδομάδα αργότερα.

Στο “The Colbert Show” της 10ης Απριλίου, ο διάσημος κωμικός απέτισε φόρο τιμής στον Letterman λίγο πριν οριστικοποιηθεί η αντικατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα