Το Σικάγο θέλει το Μουσείο για τον “Πόλεμο των Άστρων”

Η Δύναμη είναι με την Πόλη των Ανέμων, αν πιστέψουμε τις φήμες που θέλουν τον Δήμαρχο του Σικάγου Ραμ Εμμάνιουελ να προσπαθεί να πείσει τον George Lucas να φιλοξενήσει στην πόλη του το Μουσείο του “Πολέμου των Άστρων” που σχεδιάζει.

Μέχρι σήμερα, ο δημιουργός του πιο πετυχημένου κινηματογραφικού έπους όλων των εποχών, που πούλησε τα δικαιώματα του “παιδιού” του στη Disney, και έδωσε την

ευχή του στον J.J. Abrams να σκηνοθετήσει την επόμενη τριλογία του “Star Wars”, συζητήσουμε το ενδεχόμενο να δημιουργήσει Μουσείο του “Πολέμου των Άστρων” στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο Ραμ Εμμάνιουελ ωστόσο δείχνει αποφασισμένος να δώσει τη μάχη για το Σικάγο, έχοντας στο πλευρό του και τον… Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει ως έδρα το Σικάγο, ενώ διετέλεσε Γερουσιαστής του Ιλινόις, και έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν φανατικός θαυμαστής της ιστορίας του Anakin Skywalker, που ο George Lucas αφηγήθηκε σε δυο τριλογίες.

Και ο ίδιος ο Ραμ Εμμάνιουελ άλλωστε, διετέλεσε στο παρελθόν βασικός συνεργάτης του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, πριν αποφασίσει να γίνει Δήμαρχος του Σικάγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα