Σύλληψη 23χρονου μέλους των «ληστών με τις βαριοπούλες»

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κατερίνη ένας 23χρονος, που φέρεται να είναι συνεργός των τριών «ληστών με τις βαριοπούλες», που είχαν τραυματίσει έναν αστυνομικό σε ανταλλαγή πυροβολισμών στα Φάρσαλα.

Σε βάρος του 23χρονου που συνελήφθη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κατερίνης, για την ένοπλη ληστεία που διέπραξε η συμμορία τον Οκτώβριο του 2010 σε τραπεζικό υποκατάστημα στο Αιγίνιο Πιερίας από όπου οι δράστες άρπαξαν

25.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον ανακριτή Κατερίνης, ενώ οι διωκτικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο συμμετοχής του και σε άλλες ληστείες που διέπραξε η συμμορία. Πρόκειται για δύο ένοπλες ληστείες τραπεζών, στο Αιγίνιο Πιερίας και στα Φάρσαλα, με συνολική λεία 334.000 ευρώ.

Στη ληστεία των Φαρσάλων, οι δράστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με αστυνομικούς, τους οποίους φέρονται ότι πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ και διέφυγαν.

Για τις συγκεκριμένες ληστείες είχαν συνελήφθη δύο 32χρρονοι και ένας 36χρονος, ο ένας εξ αυτών είχε αποφυλακιστεί έναν χρόνο αργότερα, με τη συμπλήρωση του 12μηνου της προσωρινής κράτησης, επειδή δεν κλήθηκε εγκαίρως να καταθέσει τις απόψεις τους εν όψει της παράτασης της προφυλάκισής του, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου και να αφεθεί ελεύθερος. Ωστόσο συνελήφθη ξανά τον περασμένο Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα