Στουρνάρας: Πρέπει να εξαντλήσουμε την τετραετία

Την αναγκαιότητα εξάντλησης της τετραετίας για την κυβέρνηση Σαμαρά, δηλαδή την πραγματοποίηση εθνικών εκλογών όχι νωρίτερα από το καλοκαίρι του 2016, επισημαίνει ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρας, με συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής”.

Ο “τσάρος” της ελληνικής οικονομίας… προσπερνά τις συζητήσεις για δική του ουσιαστική

εμπλοκή στην ενεργό πολιτική, μιλά εγκωμιαστικά για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ καλεί όσους έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό να τα επαναπατρίσουν, χωρίς να περιμένουν αμνηστία.

“Αυτή η κυβέρνηση πρέπει οπωσδήποτε να εξαντλήσει την τετραετία… Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν απασχολεί τους πολίτες το ποιοί θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές, καθώς αγωνιούν για το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους… O Αντώνης Σαμαράς που γνώρισα εγώ, είναι ένας Πρωθυπουργός ο οποίος λειτουργεί με επιδεξιότητα στις επαφές του με τους ξένους ηγέτες. Είναι πάντα προετοιμασμένος. Κάνουμε πάντα πολύωρη προετοιμασία προτού συναντήσουμε οποιονδήποτε, και αυτό νομίζω ότι είναι το μυστικό της έως τώρα αρμονικής και επιτυχημένης συνεργασίας μας… Τώρα που οι συνθήκες έχουν ομαλοποιηθεί, θα πρέπει όσοι απέσυραν τις καταθέσεις τους από τις ελληνικές τράπεζες να τις επιστρέψουν. Είμαι αντίθετος ωστόσο σε οποιασδήποτε μορφής φορολογική αμνηστία”, δηλώνει μεταξύ άλλων στο “Βήμα της Κυριακής” ο Γιάννης Στουρνάρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα