Στον Εισαγγελέα ο 22χρονος που πυροβολούσε στην κηδεία του Ντερτιλή

Στον Εισαγγελέα οδηγείται αύριο, Παρασκευή, ο 22χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Α΄ Νεκροταφείο μετά την κηδεία του χουντικού Ντερτιλή, επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν 21 κάλυκες και ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ, όπως ανακοινώθηκε

απο τη ΓΑΔΑ, συνεχίζεται η έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια, για τον εντοπισμό αυτών που πυροβόλησαν επανειλημμένως την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Παράλληλα το γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση- απάντηση σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση, αναφέροντας τα εξής: «Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τα όσα έγιναν στην κηδεία Ντερτιλή σήμερα – τα οποία συνιστούν όντως πρόκληση από την πλευρά αμετανόητων νοσταλγών του δικτατορικού καθεστώτος – αποτελεί μνημείο λαϊκισμού και μικροκομματικής “πονηριάς”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί (ή παριστάνει ότι αγνοεί) πως η Ελληνική Αστυνομία προσήγαγε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κηδείας συγκεκριμένο άτομο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 21 κάλυκες, ενώ ερευνά και την εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση των πυροβολισμών.

Επιτέλους, ας ενημερώνονται καλύτερα τα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος και ας σταματήσουν να υποκύπτουν στον πειρασμό της διαστρέβλωσης των πραγματικών γεγονότων».

Keywords
Τυχαία Θέματα