Στο Παλλάς ο Πάριος

Με μία βαλίτσα γεμάτη όνειρα, έρωτα, χαρές, πόνο και διαχρονικά τραγούδια που έχουν στιγματίσει γενιές και γενιές, ΄΄καταφθάνει΄΄ ο Γιάννης Πάριος, από αύριο, για να συναντήσει το κοινό του, στο πλαίσιο των μουσικών του παραστάσεων με τίτλο «όλα μου τα σ’ αγαπώ». Σε μια από τις πιο ώριμες στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας, ο αισθαντικός ερμηνευτής- μια από τις μεγαλύτερες φωνές που ΄΄γέννησε΄΄ η χώρα μας και πάνω από 40 χρόνια μας συντροφεύει στις χαρές και στις λύπες μας- επιλέγει το θέατρο Παλλάς

για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Πρόκειται για μια μουσική αναδρομή στο έργο του Γιάννη Πάριου, που μετρά 43 χρόνια στο μουσικό στερέωμα, με σταθμούς αγαπημένα δικά του τραγούδια αλλά και κομμάτια σημαντικών ελλήνων καλλιτεχνών, μεταξύ άλλων των Τσιτσάνη και Χατζιδάκι.

Ο τροβαδούρος του έρωτα, που ανήκει στη σημαντικότερη και διαχρονικότερη γενιά του ελληνικού τραγουδιού, έρχεται να μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν. Ένα σύμπαν πλημμυρισμένο από λόγια αγάπης και εικόνες γεμάτες φεγγαρόφωτο.

Οι μουσικές παραστάσεις θα συνεχιστούν έως τα μέσα Ιανουαρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 20 έως 60 ευρώ. Για κατόχους δελτίου ανεργίας, η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 15 ευρώ . Η προπώληση γίνεται στα ταμεία του θεάτρου (City Link, Βουκουρεστίου 5) και μέσω των ιστοσελίδων www.ellthea.gr και www.tickethour.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα