Στην Κούβα γιόρτασε την επέτειό της η Beyonce

Το πασίγνωστο ζεύγος Beyonce και Jay-Z ταξίδεψε μέχρι την Αβάνα στη Κούβα, προκειμένου να γιορτάσουν την 5η επέτειο του γάμου τους. Η παρουσία τους εκεί δημιούργησε τέτοια αναστάτωση στον κόσμο σε σημείο να χρειαστεί να επέμβει μέχρι κι η αστυνομία κάποια στιγμή.

Το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι δείπνησε στο διάσημο εστιατόριο ‘La Guarida’, έχοντας συντροφιά τις δύο μαμάδες τους, Tina Knowles και Gloria

Carter. Μόλις έγινε γνωστό ότι το πασίγνωστο ζευγάρι δειπνούσε σε εκείνο το εστιατόριο, ένα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αβάνα προκειμένου να δει από κοντά την Beyonce και τον Jay-Z.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, θαυμαστές άρχιζαν να φωνάζουν δυνατά το όνομα της Beyonce μέχρι που εκείνη βγήκε κάποια στιγμή σ’ ένα μπαλκόνι και τους χαιρέτησε. Υπάλληλος του εστιατορίου είπε σε δηλώσεις της ότι η τραγουδίστρια έδειχνε πανέμορφη και πολύ φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω της.

Χθες όπου ήταν κι η ημέρα της επετείου του, το ζευγάρι έκανε βόλτες μες στην παλιά Αβάνα. Η Beyonce φωτογραφήθηκε μαζί με παιδιά σχολείου κι ο Jay-Z κάπνισε ένα γνήσιο πούρο Αβάνας.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 4 Απριλίου του 2008 στο Παρίσι και τον Ιανουάριο του προηγούμενου έτους, απέκτησαν την κορούλα τους Blue Ivy.

Keywords