Στα “Υστερόγραφα”, τα τελευταία κινηματογραφικά νέα

* Ο βραβευμένος με Oscar Ben Kingsley θα δανείσει τη φωνή του στον πάνθηρα Bagheera στην επερχόμενη μεταφορά της Disney του βιβλίου του Rudyard Kipling “The Jungle Book”. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, θα είναι ένας συνδυασμός animation και πραγματικής δράσης σε σενάριο του Justin Marks. Όπως έχει γίνει γνωστό, τις φωνές τους θα δανείσουν και

οι Idris Elba, Scarlett Johansson και Lupita Nyong’o, ως Shere Khan, Kaa και Rakcha αντίστοιχα.

* Η Rooney Mara θα πρωταγωνιστήσει και θα αναλάβει την παραγωγή στο A House in the Sky, βασισμένο στα απομνημονεύματα της δημοσιογράφου Amanda Lindhout που περιγράφει τους 15 μήνες της αιχμαλωσίας της από μια Σομαλή τρομοκρατική ομάδα.

* O Jason Sudeikis είναι σε διαπραγματεύσεις για να συμμετέχει σε ατιτλοφόρητο ακόμα project της Relativity. Ο επικεφαλής του Saturday Night Live, Lorne Michaels, θα είναι πίσω από την παραγωγή, το σενάριο θα είναι της πρώην κειμενογράφου του SNL, Emily Spivey, και η σκηνοθεσία του Jared Hess. Στην κωμωδία εκδίκησης, όπως περιγράφεται, θα δούμε επίσης τους Zach Galifianakis, Owen Wilson και Kristen Wiig.

* Ο Will Poulter είναι σε συζητήσεις για να συμπράξει με τον Leonardo DiCaprio στο θρίλερ εκδίκησης The Revenant. Η ταινία, βασισμένη στη νουβέλα του Michael Punke, θα είναι υπο τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alejandro Gonzalez Inarritu.

* Ο Jack Reynor θα υποδυθεί τον παίχτη MLB Josh Hamilton στο Miracle Shot, μια ταινία βασισμένη στο βιβλίο του ίδιου με τίτλο Beyond Belief: Finding the Strength to Come Back. Ο υποψήφιος για Oscar Casey Affleck θα γράψει το σενάριο και θα κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην ταινία που διηγείται την πορεία του Hamilton από τον εθισμό στο crack στην κορυφή του επαγγελματικού αθλητισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα