Στα “Υστερόγραφα”, τα τελευταία κινηματογραφικά νέα

* Ο Peter Fonda συμφώνησε να υποδυθεί τον πατέρα του Nicolas Cage στο “The Runner”, ένα πολιτικό δράμα για ένα μέλος του κογκρέσου από τη Νέα Ορλεάνη του οποίου η καριέρα βρίσκεται σε δίνη μετά από ένα σεξουαλικό σκάνδαλο και την πετρελαιοκηλίδα της BP του 2010. Η Connie Nielsen (Gladiator) θα υποδυθεί τη σύζυγο

του Cage και ο Wendell Piece τον υπεύθυνο του πολιτικού γραφείου. Ο ανεξάρτητος παραγωγός Austin Stark (Infinitely Polar Bear) έγραψε το σενάριο και θα σκηνοθετήσει το project.

* Ο Ken Jeong (The Hangover) είναι σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο “International Incident”, μια κωμωδία που ακολουθεί πέντε απεσταλμένους των Ηνωμένων Εθνών σε ένα road trip για να βρουν τις αγάπες που έχασαν. Ο Steve Carell θα είναι πίσω από την παραγωγή μέσω της Carousel Productions και ο πρώην κειμενογράφος του Daily Show, David Javerbaum, έχει αναλάβει το σενάριο.

* Ο Reid Scott (Veep) είναι πλέον μέλος του “The Intern” της Nancy Meyer με τους Anne Hathaway και Robert De Niro. Ο Scott θα υποδυθεί έναν πολύ σίγουρο για τον εαυτό του, υπερ-φιλόδοξο άντρα που στοχεύει σε μία υψηλόβαθμη θέση.

* Ο Cory Hardict (Warm Bodies) θα συμπράξει με τον James Badge Dale στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας “Spectral”, με θέμα μια ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα που προσπαθεί να κατατροπώσει τους εξωγήινους που κατέλαβαν τη Νέα Υόρκη. Ο Nic Mathieu θα είναι πίσω από τη σκηνοθεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα