Σκουρλέτης: Ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας ΝΔ-Χρυσής Αυγής

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ 100,3, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «υπάρχει συνειδητή πολιτική προσέγγιση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή» ενώ τονίσε ότι πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, την απογευματινή σύσκεψη των τριών κυβερνητικών εταίρων με θέμα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ανέφερε πως υπάρχει ένα πραγματικό ζήτημα που έχει

να κάνει με το πως τοποθετείται η κάθε πολιτική δύναμη από τις τρεις στην πάταξη του ναζιστικού ζητήματος.

Ο κ. Σκουρλέτης, υποστήριξε πως θα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος να επανέλθει στο προσκήνιο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αν τελικά στην σύσκεψη τους οι τρεις εταίροι το ενταφιάσουν, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «το θέμα του νεοναζισμού δεν είναι ζήτημα μόνον ενός νομοσχεδίου».

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας ως επικοινωνιακή την τακτική της κυβέρνησης σχολίασε το κλίμα αισιοδοξίας που δημιουργούν δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, ενώ ανέφερε πως «κανένα από τα επίσημα στοιχεία γύρω από τα ζητήματα της κοινωνίας δεν δικαιολογούν αυτό το υπεραισιόδοξο κλίμα που καλλιεργείται».

Keywords
Τυχαία Θέματα