Σαμαράς: Η εντολή του λαού είναι να τα αλλάξουμε όλα

Τρία μηνύματα έστειλε ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 9ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Πρώτον διαμήνυσε πως οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με δυναμική, δεύτερον ότι μπορεί να βρεθεί λύση και να λειτουργήσει γρήγορα ο νέος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός και τέλος τόνισε πως η εντολή του λαού είναι «να τα αλλάξουμε όλα και αυτή την εντολή δεν τη διαπραγματευόμαστε».

Πάντως, η ομιλία του Πρωθυπουργού κινήθηκε σε υψηλούς και ασφαλώς το μεγαλύτερο μεγάλο

μέρος της ήταν αφιερωμένο στο θέμα της ΕΡΤ, για το οποίο εμφανίστηκε αμετακίνητος.

Κάποιοι έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και ο κ. Τσίπρας την έλεγε εργαλείο προπαγάνδας της μνημονιακής κυβέρνησης και τώρα που την φτιάχνουμε τους έπιασε ο πόνος, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο 9ο τακτικό συνέδριο ΟΝΝΕΔ.

Οι ιδέες μας κοιτάνε το αύριο οι δικές τους προσπαθούν να διασώσουν το χθες, πρόσθεσε σημειώνοντας πως για να υπερασπιστείς δικαιότατα κοινωνίας, πρέπει να καταργήσεις προνόμια λίγων.

Η ΕΡΤ, συνέχισε, ήταν γεμάτη απίστευτα σκάνδαλα που θα τα μάθει ο λαός.

Κλείνοντας, ο Πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμά του στους δύο κυβερνητικούς εταίρους τονίζοντας πως οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν αποφασιστικά.

Εκτίμησε πως μπορεί να βρεθεί συμβιβαστική λύση για την ΕΡΤ, με γρήγορο και άμεση λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, ωστόσο, υπογράμμισε πως είναι αποφασισμένος να προχωρήσει.

«Η εντολή του λαού είναι να τα αλλάξουμε όλα και θα το κάνουμε», υπογράμμισε κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα