Ραντεβού με την Ελένη Πέτα στον “Ιανό”

Με τραγούδια του ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου ρεπερτορίου, με ακούσματα από τις δυτικές μελωδίες αλλά και από την παραδοσιακή μουσική της Μεσογείου και της Ανατολής, θα μας συντροφεύσει η Ελένη Πέτα για δύο βραδιές. Η γνωστή καλλιτέχνης δίνει ραντεβού με το κοινό της στις 19 και τις 26 Απριλίου στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24). Η Ελένη Πέτα θεωρείται, μια από τις πιο αξιόλογες και επιτυχημένες τραγουδίστριες. Με τις ερμηνευτικές της

δυνατότητες αλλά και τη σκηνική της παρουσία κερδίζει πάντα θετικές κριτικές. Η κάθε παράσταση της αποτελεί μια νέα εμπειρία και ένα ξεχωριστό πεδίο έκφρασης και δημιουργίας.

Μαζί της παίζουν οι μουσικοί: Έφη Ζαϊτίδου (κανονάκι), Άλκηστις Ραυτοπούλου (πιάνο), Φώτης Μυλωνάς (μπάσο) και Μανούσος Κλαπάκης (κρουστά). Η ώρα έναρξης των συναυλιών έχει προγραμματιστεί για τις 9.30 το βράδυ, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 10€. Για πληροφορίες και κρατήσεις το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210-3217810. Η προπώληση γίνεται στα ταμεία του Ιανού και μέσω της ιστοσελίδας www.ianos.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα