Προβλέψεις για το Στοίχημα: Ποντάρισμα στον τελικό του Μουντιάλ

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: «Η Ελλάδα αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα, που αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ολλανδία, που αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Αργεντινή, που…».

Να συμπληρώσω «έχασε τον τελικό στα πέναλτι από τη Γερμανία;».

Το έχω αναφέρει ξανά για το απόλυτο σερί των Γερμαναράδων στα πέναλτι, 4/4 προκρίσεις έχουν στο Μουντιάλ. Νομοτελειακά κάποια στιγμή θα τερματιστεί. Και η μόνη ομάδα στην ιστορία με δύο προκρίσεις/νίκες σε πέναλτι στο ίδιο Μουντιάλ,

είναι η… Αργεντινή το 1990 (Γιουγκοσλαβία και Ιταλία)!

Συν ότι, μόλις 2/19 τελικοί έχουν πάει στα πέναλτι: λίγοι δεν είναι;

Επίσης, απορίας άξια είναι η αντίδραση της Αργεντινής αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Ως τώρα σε έξι ματς στο Μουντιάλ ποτέ δεν δέχθηκε πρώτη γκολ. Και παίζει με μια Γερμανία που σημείωσε τέσσερα γκολ, από το 0-2 ως το 0-5, μέσα σε ακριβώς 400 δευτερόλεπτα στο 7-1 της Τρίτης!

Κατάρα ή όχι, καμία ομάδα από το 1954 δεν πήρε το Μουντιάλ έχοντας σημειώσει 7+ γκολ σε αγώνα Μουντιάλ. Τελευταία; Η… Δυτική Γερμανία (7-2 την Τουρκία τότε!).

Στα του σήμερα, συχνά οι αριθμοί ψεύδονται. Επί παραδείγματι, η Γερμανία σκοράρει 2,8 φορές ανά αγώνα έναντι 1,2 της Αργεντινής όμως τα 11 τα έβαλε σε… δύο ματς, με Πορτογάλους και Βραζιλιάνους. Και, παρά τα 17-7 γκολ, οι Γερμανοί κάνουν 14,7 προσπάθειες για γκολ ανά αγώνα έναντι 15,8 της Αργεντινής.

Το 3.50 της Αργεντινής είναι υψηλότατο σε τελικό. Και μεταξύ των δύο πιο… αχώνευτων μου ομάδων στο Μουντιάλ, περισσότερο απεχθάνομαι τους Γερμανούς. Ωστόσο, με τον Λιονέλ Μέσι στα νοκ άουτ παρών απών και τη Γερμανία σε peak ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης, δικαιολογείται και το 2.15 της νίκης της και, ακόμη πιο πολύ, το 1.65 της κατάκτησης.

Σωστές οι τιμές λοιπόν. Αν κάτι με αποτρέπει από καθαρό γερμανικό bet είναι η μετριοπαθής εμφάνιση που έκαναν με τη Γαλλία, όπου ανά μεγάλα διαστήματα είχαν χάσει την κατοχή τα «πάντσερ» και επέτρεψαν στους παίκτες του Ντεσάν να κάνουν φάσεις. Κοντολογίς, έριξα τέσσερα bets (όλα σε τιμές SportingBet).

* στο 2.15 τη νίκη της Γερμανίας.

* στο 2.70 any time σκόρερ Τόμας Μίλερ.

* fun bet να το πάρει η Αργεντινή στα πέναλτι με απόδοση 11.00.

* fun bet να υπάρξει πέναλτι στο 90λεπτο, ο Νίκολα Ριτσόλι είναι γνωστός πεναλτάκιας (πληρώνει 3.60).

Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα