Προβλέψεις για το Στοίχημα: Με τα… Γιουρόπια!

Πάμε και στα Γιουρόπια. Τρία από τα τέσσερα έχουν φαβορί τη φιλοξενούμενη αν και, στα μάτια μου, αυτό που έχει φαβορί στο πρώτο ματς τη γηπεδούχο είναι, κατ’ εμέ, αμφιλεγόμενο. Πρόκειται για το Πόρτο – Σεβίλλη, οι Πορτογάλοι είχαν φοβερή ρέντα ως τώρα στο EuropaLeague: θυμίζω ότι στον όμιλο του ChampionsLeagueπαραλίγο να μείνουν τελευταίοι και να τους περάσει η… Αούστρια ενώ στην PrimeiraLigaτα έχουν κάνει ρόιδο, που λένε και στο χωριό μου. Μα, 15 βαθμούς πίσω, ακόμη και με αυτή την (εξαιρετική) Μπενφίκα; Επιλογές η μη ήττα της Σεβίλλης και η πρόκρισή της.

Στο Βασιλεία

– Βαλένθια τα πέντε διπλά σε ισάριθμες εξορμήσεις στη διοργάνωση των Λεβαντίνων (!) και οι άδειες εξέδρες («όπλο» των Ελβετών σε κάθε τους πορεία) συνηγορούν προς το διπλό αλλά υπάρχει και η ρεβάνς στο «Μεστάγια». Εκεί η Βαλένθια μπορεί να κάνει πιο άνετα παιχνίδι, η Βασιλεία θα ρίξει το τέμπο του ματς ώστε να μην ηττηθεί. Είπα να ρισκάρω…

Για το Αλκμααρ – Μπενφίκα, η πορεία της φετινής Μπενφίκα στην Ευρώπη δείχνει πως κάτι, κάποιος εκεί ψηλά, της χρωστάει από την περσινή τριπλή… τραγωδία με την απώλεια τριών τίτλων μέσα σε λίγες ημέρες από γκολ στα τελευταία λεπτά. Και παίζει καλά, και σκοράρει εύκολα και, κυρίως, αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση. Ούτε τυχαίο ότι, προερχόμενη από το Champions League, απέκλεισε διαδοχικά τον ΠΑΟΚ και την Τότεναμ ξεκινώντας, όπως και τώρα, εκτός έδρας και σημειώνοντας ισάριθμες νίκες.

Αφησα τελείως στην άκρη το Λυών – Γιουβέντους. Πάντως δεν αποκλείω τον άσο…

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα