Προβλέψεις για το Στοίχημα: Value bets

Ξανά παρολί τριημέρου, συν ένα valuebetγια την Κυριακή (εν αναμονή… κουρέματος)

Απολογισμός (Κυριακής και… τριημέρου): «κορδόνι» πέρασε η δυάδα με Παναθηναϊκό (2.15) και Μονακό (2.05) την Κυριακή, όπου πάντως δεν βγήκα τα ρίσκα στο Yankee.
Συν ότι απέδωσε η σκέψη για ποντάρισμα σε τρία σημεία από ισάριθμα αθλήματα… ισάριθμων ημερών: το Σάββατο ο Σέλμπι στο σνούκερ (1.50), την Κυριακή η Τσέλσι (1.70) και χθες ο Παναθηναϊκός (1.55), στη σούμα τριάδα τετραπλασιασμού (3.95).

Σνούκερ έχει πάλι από Παρασκευή στο Μπλάκπουλ αλλά το Shoot-Outσπάνια θέλγει στοιχηματικά, επόμενο ραντεβού 29 Ιανουαρίου με το GermanMastersστο Βερολίνο.

Το ανέφερα και χθες στο Facebook, το αναφέρω και σήμερα, χωρίς πολλά πολλά. Στην Γκαζιαντέπσπορ, ενόψει της επανέναρξης της τουρκικής SuperLigτο Σαββατοκύριακο, επικρατεί κατάσταση διάλυσης. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μόλις έντεκα παίκτες είναι διαθέσιμοι από τους 15 που απέμειναν στο ρόστερ (δύο είναι τιμωρημένοι κι άλλοι δύο τραυματίες), αποχώρησαν αρκετοί (οι περισσότεροι εξ αυτών ξένοι) ένεκα της απουσίας… ρευστού.
Την Κυριακή η Γκαζιαντέπσπορ υποδέχεται τη Γαλατασαράι και το διπλό είναι στο 1.72: από τις στιγμές που μιλάς με επιχειρήματα για valuebet. Προφανώς στην απόδοση του διπλού αναμένεται να πέσει… κούρεμα.

Κατά τα λοιπά, έριξα ξανά ματιά σε σημεία σε βάθος τριημέρου (και η στήλη θα επανέλθει την Παρασκευή, πρώτα ο Θεός). Πρώτο σημείο η νίκη της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ επί του Παναθηναϊκού την Πέμπτη, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναζητά εναγωνίως την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση ενώ οι «πράσινοι» έδωσαν σειρά πολύ δύσκολων αγώνων και το να βγει κούραση σε ένα ματς είναι ό,τι πιο λογικό.

Το Κύπελλο Τουρκίας διεξάγεται σε ομίλους των τεσσάρων και προκρίνονται οι δύο πρώτοι. Η Εσκισεχίρσπορ έκανε σπουδαία νίκη επί της Σίβασπορ, η Μπούρσασπορ έρχεται από αήττητο σερί δέκα επίσημων αγώνων και η ισοπαλία ίσως να μη… χαλάσει καμιά τους στο μεταξύ τους ματς στην Προύσα. Μάλιστα παίζουν πάλι εκεί, το Σάββατο, για το πρωτάθλημα.

Τέλος, Ανζέ – Σοσό για το Coupe de France. Νοκ άουτ το ματς, η Ανζέ κάνει πορεία πρωταθλητισμού στη Ligue 2 και παίζει ξανά τη Δευτέρα. Εξ ου και ο Στεφάν Μουλέν δεν αναμένεται να προφυλάξει πολλούς βασικούς σήμερα ενόψει Ντιζόν. Η Σοσό η δίνει μάχη παραμονής στη Ligue 1 και… όλα τα λεφτά είναι το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Αζαξιό και ο Ερβέ Ρενάρ, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, αφήνει τουλάχιστον μισούς βασικούς εκτός ενδεκάδας. Κοντολογίς, ένα ακόμη value bet…

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα