Προβλέψεις για το Στοίχημα: Fun bets και μακροχρόνια…

Αν με ρωτάτε, και ουχί οπαδικά (ως φιλο-Βραζιλιάνος), θα ήθελα να δω ημιτελικό Βελγίου – Ολλανδίας, δύο χώρες που τις ενώνουν πολλά και τις χωρίζουν άλλα τόσα. Και, κυρίως, δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ σε μονό νοκ άουτ ματς. Δύο φορές σε ομίλους Μουντιάλ (1994 και 1998), αρκετές στα προκριματικά με κορυφαία τα μπαράζ για το Μουντιάλ του 1986 και στους «8» του EURO 1976 αλλά μόνο τα ημιτελικά και ο τελικός διεξάγονταν τότε στην ίδια χώρα (και είχε περάσει η Ολλανδία με 5-0 και 2-1).

Πάντως, αν μια ομάδα με έχει εντυπωσιάσει ως τώρα είναι η Ολλανδία. Και τι έγινε που τα βρήκε σκούρα στους «16», έπαιζε ντάλα μεσημέρι με το μαχητικό Μεξικό και δικαιούνταν πολύ νωρίτερα το γκολ που ήρθε στο τέλος ενώ έχει πάρει ως τώρα κι από παίκτες του πάγκου, όπως ο Χούντελααρ, ο Φέρχε και ο Ντεπάι.

Κρατήστε και τούτο: όποια ομάδα από το 1994 και σε κάθε (μα σε κάθε!) Μουντιάλ αποκλείει την Αργεντινή, αποκλείεται με τη σειρά της στον επόμενο γύρο! Το 1994 η Ρουμανία αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Σουηδία στους «8», το 1998 η Ολλανδία στα πέναλτι από τη Βραζιλία στους «4», το 2002 η Σουηδία στους «16» και η Αγγλία στους «8» (η Αργεντινή δεν πέρασε από τον όμιλο), το 2006 η Γερμανία από την Ιταλία στην παράταση του ημιτελικού και το 2010 ξανά η Γερμανία από την Ισπανία στα ημιτελικά; Καλό;

Αν το σενάριο που μου έχει καρφωθεί στο μυαλό, επιβεβαιωθεί τότε το Βέλγιο πετά εκτός της Αργεντινή και με τη σειρά του αποκλείεται από την Ολλανδία, με τους «οράνιε» σε τελικό. Ξανά, όπως το 1974 και το 1978 αλλά, διάολε, νομοτελειακά κάποια στιγμή θα το πάρουν. Εχει μάτια ο Θεός και βλέπει. Και το μπόι (1.90) του στόπερ Ρον Φλάαρ προδιαθέτει για any time σκόρερ (με κεφαλιά)…

Τη διαφορά ως τώρα κάνουν παίκτες και, κυρίως, προπονητές. Η Αργεντινή έπρεπε να δει για πρώτη φορά στην ιστορία μη Ισπανό παίκτη της Μπαρτσελόνα (Μέσι) να βγάζει ασίστ σε μη Ισπανό παίκτη της Ρεάλ (Ντι Μαρία) για να αποκλείσει την εξαιρετική Ελβετία την ώρα που ο Αλεχάνδρο Σαμπέλα είχε ζαλιστεί από τον ήλιο. Αντιθέτως, ο Λουίς φαν Χάαλ παραδίδει σε κάθε αγώνα ευστροφία από τον πάγκο με άμεσες αλλαγές, κυρίως εξωτερικές, συχνές εναλλαγές του 5-3-2 σε 4-3-3 και, κυρίως, αντιδράσεις στο… δευτερόλεπτο.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα