Προβλέψεις για το Στοίχημα: Bet τριημέρου με ρίσκο

Αργεντινή – Ιράν: δεν αποκλείω το no goal αλλά ούτε και περιμένω πολλά γκολ από την «αλμπισελέστε». Εχει καλούτσικη άμυνα το Ιράν, θα το παλέψει. Διάφορα bets στα γκολ ή διάφορα combos πληρώνουν λίγο οπότε ένα fun bet για any time σκόρερ στον Ανχελ ντι Μαρία και πάμε παρακάτω.

Γερμανία – Γκάνα: επίσης

αποτρεπτικές οι αποδόσεις. Να τη γράψω τη μακακία μου; Δεν αποκλείω και να σπάσει το φαβορί…

Νιγηρία – Βοσνία: το να κυνηγάς under σε Μουντιάλ του over είναι ρίσκο. Η Νιγηρία δεν θα βρει απέναντί της έντεκα παίκτες πίσω από τη σέντρα, όπως με το Ιράν, και η Βοσνία από τη μέση και μπροστά… θέλγει επιθετικά, στα αμυντικά καθήκοντα δεν με έχει πείσει. Κράτησα το under δίχως να αποκλείω γκολ εκατέρωθεν (άρα σκοράκι 1-1…). Ρίσκο και ό,τι βγει

Βέλγιο – Ρωσία: το Βέλγιο μου άρεσε στο ματς με την Αλγερία. Και σκόραρε εύκολα, και γύρισε το σκορ, και βρήκε αντίδραση στους καλοστημένους Αφρικανούς. Η Ρωσία όχι μόνο με… κουβιάδιασε αλλά απόρησα πραγματικά με την έλλειψη πλάνου στο γήπεδο με τη Νότια Κορέα, αν δεν δεχόταν το ηλίθιο γκολ ο Ακινφέεφ ίσως να «έσβηνε» στο 0-0. Το pressing των Ασιατών όμως δεν θα το βρουν απέναντί τους οι Ρώσοι και, αν για κάτι είμαι βέβαιος βλέποντας το πρώτο ματς των Βέλγων είναι πως άμυνα δεν ξέρουν να παίξουν. Υποστηρίζοντας και το μακροχρόνιο bet για την πρωτιά τους στον όμιλο πήρα το ρίσκο του διπλού αλλά κα το ασιατικό +0,5 (ουσιαστικά Χ2), όπως και το να σκοράρουν αμφότερες.

Νότια Κορέα – Αλγερία: απέδωσε αρκετά το passing game των Νοτιοκορεατών με τη Ρωσία και είναι απορίας άξιον αν η Αλγερία αφενός μπορεί, αφετέρου αν της δοθεί η δυνατότητα να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ανά διαστήματα. Αμφιβάλλω. Παίζει να κριθεί στο γκολ και κράτησα ένα πολλαπλό σκορ 1-0, 2-0 και 3-0 με τη σκέψη ότι η Αλγερία δεν θα σκοράρει.

ΗΠΑ – Πορτογαλία: με το διπλό τόσο χαμηλά, τον Ρονάλντο παρών-απών (με μισό πόδι), τον Πάουλο Μέντο να ξεπερνά σε ύπνο κάθε προηγούμενο Πορτογάλο προπονητή (πού ακούστηκε βασικούς τον ανέτοιμο Πέπε και τον «Κατσουράνη της Πορτογαλίας» Μεϊρέλες;) και τις ΗΠΑ να βγάζουν ψυχή στο γήπεδο στο ματς με την Γκάνα, η λογική ορίζει… κόντρα. Και το 1Χ είναι σε καλές τιμές… Όπως και το να σκοράρουν αμφότερες. Εγκατέλειψα τη σκέψη του πρώτου υπό το σενάριο να βάλει γκολ πρώτη η Πορτογαλία, και αλλάξει και τον ρου του ματς αλλά και την ψυχολογία της.

Κροατία – Μεξικό: για δυο αποτελέσματα παίζουν οι Μεξικανοί, αφού προκρίνονται και με ισοπαλία ενώ η Κροατία. Θυμίζω πως στο Μουντιάλ του 2002 είχε αποκλειστεί από τον όμιλο η Κροατία επειδή στο τελευταίο ματς Ιταλοί και Μεξικανοί άλλαζαν… πασούλες μετά το γκολ του Ντελ Πιέρο (85’) μένοντας στο 1-1 ενώ οι ξενερωμένοι Κροάτες έχασαν 1-0 από το Εκουαδόρ! Η ιστορία οφείλει να αποκαταστήσει την αδικία μεν αλλά θαρρώ πως το Μεξικό έχει καλύτερη ομάδα και θα περάσει. Και παίρνω το ρίσκο του διπλού με τη σκέψη πως αν το ματς είναι στην ισοπαλία προς το τέλος, οι Κροάτες αναγκαστικά θα βγουν όλοι μπροστά…

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα