Προβλέψεις για το σημερινό στοίχημα: Υπέρ… Κορυτσάς!

Ποντάρισμα σε υψηλές αποδόσεις στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

Δεν πήγε και άσχημα χθες, σε μια ημέρα… σφαγής αφού πέρασαν κάτι λίγα (under και X ημίχρονο το ΜΠΑΤΕ – Σαχτιόρ Καραγκάντι, Χ το Λεβάντια – Παντιούρι) οπότε ήρθε μια μικρή πληρωμή στο Yankee.

Στοιχηματική ασχολία ξανά με Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα. Και δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν ασχοληθώ αύριο με τα ματς του Γιουρόπα, ίσως να υπάρξει μια πρόταση με ελάχιστο κείμενο και ένα πινακάκι, θα δούμε.

Σιράκ – Παρτιζάν: θα βάλουν γκολ οι Αρμένιοι; Αντε και βάζουν. Διπλά

του 1.44 δεν ποντάρω. Goal/goal ναι. Δυνατό ρόστερ έχουν οι Σέρβοι.

Ελσίνκι – Νόμε Κάλιου: συνήθως η HJK προκρίνεται από αυτόν τον γύρο, όπως έπραξε την τελευταία τριετία ενάντια σε Εκράνας, Μπάνγκορ Σίτι και ΚΡ Ρέικιαβικ. Και με νίκες στο «Σονέρα». Αλλά πληρώνει μόλις 1.10. Με Χ ημίχρονο βγαίνει ένα fun bet, ε;

Νέφτσι Μπακού – Σκεντέρμπεου: τρίτο σερί πρωτάθλημα στο Αζερμπαϊτζάν για τη Νέφτσι, τρίτο σερί πρωτάθλημα και για την ομάδα της Κορυτσάς που πήγε στην Αυστρία για προετοιμασία αλλά σε τέσσερις αγώνες γνώρισε τέσσερις ήττες. Ψηλά τον αμανέ; Ισως… Η Νέτσι πέρυσι κατάφερε να προκριθεί σε φάση ομίλων (στο Γιουρόπα) αλλά συνήθως, για τέτοιες ομάδες, μετά από τέτοιες επιτυχίες στο… καπάκι ήρθαν ηχηρές αποτυχίες. Τι να κάνω, βλέπω Σκεντέρμπεου!

Ελφσμποργκ – Νταούγκαβα: μικρός ο άσος σαν να έπαιζαν… Σουηδία – Λετονία, αλλά με κάμποσους Αφρικανούς στην ενδεκάδα των Λετονών. Προ ενός μήνα ήταν για… γερή κόντρα το ματς, πλέον όμως η ομάδα του Γιόργκεν Λέναρντσον έχει βελτιωθεί. Πιθανό 2-3 γκολ (σκοράκια 2-1, 2-0 ή 3-0).

Σλίγκο Ρόβερς – Μόλντε: 36 χρόνια έχει να παίξει στο Πρωταθλητριών η ιρλανδική ομάδα, που και με ελλείψεις κατεβαίνει και δεν είναι στη φόρμα που ήταν στην άνοιξη. Η Μόλντε παρουσιάζει αισθητή βελτίωση στην απόδοσή της ωστόσο δύσκολα νικά, με συχνές ισοπαλίες. Over.

Νιου Σεντς – Λέγκια: μόλις στο 1.30 κινείται το διπλό για τη Λέγκια, η οποία είναι βέβαια το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση ενάντια στους αδύναμους Ουαλούς. Αναζητώντας εναλλακτικά στοιχήματα για καλύτερη απόδοση, και το 2-3 γκολ παίζει και το goal/goal. Προτιμώ το πρώτο.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Λουντογκόρετς: μόλις πέρσι βρέθηκε η βουλγαρική για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-1 εντός, 3-2 εκτός). Και η Σλόβαν προβάλει δίκαια ως φαβορί αλλά το 1.80-1.90 του άσου αναμένεται αν είναι το πιο… φορτωμένο της βραδιάς. Πάσο.

Γκιόρι ΕΤΟ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στον πάγκο της Μακάμπι και έναν μήνα κάθεται ο Πάολο Σόουζα, ο οποίος γνωρίζει την Γκιόρ από το πέρασμά του από τον πάγκο της Βιντεότον την περασμένη διετία. Η Γκιόρι πήρε το πρωτάθλημα Ουγγαρίας έπειτα από 30 χρόνια, είναι δουλεμένο σύνολο και δεν αδικείται με τον φαβοριτισμό στο 2.35. Χαμηλό (1.50) το under, ρίσκο με 0-1 γκολ.

Κλίφτονβιλ – Σέλτικ: θα φάει γκολ η Σέλτικ; Παίζει με σκληροτράχηλους αλλά… άμπαλους Βορειοϊρλανδούς, αλλά στον τεχνητό χλοοτάπητα του «Σόλιτιουντ» ίσως δυσκολευτεί.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα