Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Το Μαράκι, ο Γούλαστον και οι Σουηδοβραζιλιάνοι

Πλούσιο ποδοσφαιρικό ποντάρισμα για το Σάββατο με λίγη… δόση από τένις και σνούκερ

Χθεσινός απολογισμός: πέρασε… κορδέλα η latin τριάδα με συνολική απόδοση 8.51 με Χ2 η Βενεζουέλα (1.85), over Χιλή (2.00) και άσο Περού (2.30). Πληρωμή με δυάδα και στο Yankee με 0-1 γκολ στο Λιβύη – Κονγκό (2.40) και τυχερό, η αλήθεια είναι, Χ στο Αλβανία – Νορβηγία (3.30). Κατά τα λοιπά τη δεύτερη τριάδα… χάλασε το

over που δεν ήρθε ποτέ στο Κροατία – Σκωτία (και 0-1 από νωρίς; Ελεος…), όπου επιβεβαιώθηκαν Γκάνα (1.66) και Πορτογαλία (1.80).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 16 ματς επενδύθηκαν 320 ευρώ (από 20 έκαστος) και με συνολικό απολογισμό 8 στα 16, «γύρισαν» 339,2 ευρώ. Κέρδος 19,2 ευρώ, για τα τσιγάρα και την εφημερίδα της ημέρας.

Αρχικό ταμείο (από 1/2/2013): 2.000 ευρώ.

Τρέχον ταμείο: 2.525 ευρώ.

Ιρλανδία

Σε περίπου 2.500 λέξεις ανέλυσα σήμερα στο kingbet.net τα τέσσερα ιρλανδικά ματς. Τι απέμεινε; Over στο Σεντ Πάτρικς – Λίμερικ η πρώτη μου επιλογή, για μεγαλύτερο τζόγο μια σκέψη σε λογική fun bet για 2 ημίχρονο καθώς σε 5 από τις 7 εξόδους της η Λίμερικ προηγούνταν στο σκορ. Διπλό με το εύλογο ρίσκο στο Γιου Σι Ντι – Μπρέι και 2-3 γκολ βάσει στατιστικής (από 4/7 έκαστη). Και over σε τιμές αουτσάιντερ στο Σέλμπουρν – Ντέρι.

Β’ Σουηδίας

Κατά τα λοιπά, άσος η Ασίρισκα με τη Γιονσέπινγκ, τέσσερα ματς χωρίς είναι πολλά για τους «Ασσύριους», μόνο μία νίκη στα τελευταία οκτώ η φιλοξενούμενη. Διπλό με ρίσκο στο Εργκριτε – Εστερσουντ, η γηπεδούχος του Χανς Πριτζ είναι χωρίς νίκη στα τελευταία έξι, στα τελευταία τρία δέχθηκε 11 γκολ ενώ η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ είναι χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε, εκτός μετράει τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Εμπνευση και βλέπουμε…

Και ποντάρισμα στη μοιρασιά στο Λιουνγκσκίλε – Ανγκελχολμς. Πλην του στατιστικού με το φαβορί που «σπάει» συχνά όταν ο ΟΠΑΠ δίνει ίδια απόδοση σε ισοπαλία και αουτσάιντερ (από 3.35 σήμερα οι «άγγελοι»), αναμένω πιο αμυντική τη «Λιουνγκ» και πιο βελτιωμένη την Ανγκελχολμς.

Βραζιλία

Πιθανό το over στην στο ουδέτερο «Αρένα Ντο Ζακαρέ» της Σέτε Λαγκόας, 75 χλμ. από το Μπέλο Οριζόντε, μεταξύ Κρουζέιρο και Ιντερνασιονάλ (έχουν ως τώρα από 2/4 και 2/4). Μάλιστα η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Ιντερνασιονάλ επί της Κρουζέιρο σε επίπεδο πρωταθλήματος έλαβε χώρα το 1987 (έκτοτε 14-6-0!). Τροφή για στοιχηματική σκέψη… Στέκει; Χωρίς Φορλάν, Λεάντρο Νταμιάο, Κάιο η «Ιντερ», νικά χωρίς να πείθει απόλυτα η Κρουζέιρο.

Δεύτερο διαδοχικό ματς της Βάσκο στο ουδέτερο «Ραουλίνο Ντε Ολιβέιρα» της Βόλτα Ρεντόντα, 128 χλμ. από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, υποδέχεται την Μπαΐα που μας πλήρωσε καλά την Τετάρτη με την Μποταφόγκο αλλά αρχίσει να της βγαίνει η κούραση. Μικρός ο άσος, και με Πορτουγκέσα και με Ατλέτικο Μινέιρο η Βάσκο ήταν 0-0 στο ημίχρονο, διαρκώς βελτιώνεται όμως εξ ου και πάω στο 1 ημίχρονο αφήνοντας κατά πέρας το τελικό.

«Οταν αρχίσω να σκοράρω, δεν θα σταματάω» η υπόσχεση του πρώην Πάτο μετά τις τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος κόντρα στην Κρουζέιρο, με την Κορίνθιανς να νικά… μόνο 1-0. Υποδέχεται από την Πορτουγκέσα που πήρε 1-1 με την Ιντερνασιονάλ. Χωρίς over ακόμη η «τιμάο», στηρίζω… Πάτο.

Σνούκερ και τένις

Ξεκίνησε η νέα σεζόν (2013-14) στο σνούκερ με το European Tour Event που διεξάγεται στη Σόφια. Αξία μόνο στη νίκη του 26χρονου Αγγλου Μπεν Γούλαστον (Νο 33) έναντι του 39χρονου Βορειοϊρλανδού Ρίτσαρντ Γκριν (Νο 56).

Οσο για το τένις και τον τελικό γυναικών του Roland Garros; Grand φαβορί η Σιρίνα Γουίλιαμς, ωστόσο η Μαρία Σαράποβα δείχνει, και είναι, βελτιωμένη. Ενα σετ, ρε Μαράκι…

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα