Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Στον τεχνητό χλοοτάπητα της «Σκάγεραγκ Αρίνα»

Χθεσινός απολογισμός: Η στήλη πήγε για πολλά με λίγα αλλά στο Canadian πέρασε μόνο η διπλούρα της Αούστρια επί της Ριντ (2.10). Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς το πάλεψε με παίκτη λιγότερο επί ώρα παίρνοντας 3-3 από την Ντόντρεχτ (κρίμα για το διπλό…), η Βασιλεία έχασε στη Ζυρίχη, η Νάπολι καθάρισε σαν αβγό την Μπολόνια και η Εβιάν κόντρα σε… όλα έκανε περίπατο με τη Λοριάν. Δεν πέρασε και το fun bet της Τότεναμ.

Τα λέμε και τα γράφουμε όλα εδώ, στη σούμα 1/6 χθες.

Η θεωρία του 20ευρου: Σε 6 ματς πονταρίστηκαν 110 (από 20 έκαστος συν 10 το fun

bet) και «γύρισαν» μόνο 42.

Από τα ματς των 19:00 και μετά η σημερινή μου στοιχηματική ασχολία. Πολύ επιγραμματικά, επειδή η μέρα είναι δύσκολη ελέω εργασίας, η Λίλεστρομ έχει να φέρει ισοπαλία από την πρεμιέρα και έκτοτε πέντε από τα έξι παιχνίδια της ήταν, νικηφόρα ή μη, στο γκολ. Ασταθής και η Σόγκνταλ, πιθανή η μοιρασιά.

Μόλντε; Οχι μακριά, αν πόνταρα κάτι θα ήταν Ααλεσουντ αλλά το αφήνω στην άκρη. Οντ Γκρένλαντ; Ναι, η Στρόμσγκοντσετ κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα χωρίς όμως να αποδίδει εξίσου και στον τεχνητό χλοοτάπητα της «Σκάγεραγκ Αρίνα» έρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Ομάδα των ισοπαλιών ή Σάρπσμποργκ, με τέσσερις στην πρώτη επτάδα αγώνων, ασταθής η Σάντνες αλλά οι δύο νίκες ως τώρα ήρθαν εκτός, και δη με Τρόμσο και Ρόζενμποργκ! Λέτε; Στοίχημα παίζουμε…

Η Αλκμααρ έχει κατακτήσει τρεις φορές το Κύπελλο, αλλά καμία από το 1982. γκραν φαβορί η PSV Αϊντχόφεν σε τελικό που εικάζω ότθ θα έχει γκολ αρκετά. Τα μεταξύ τους φετινά ματς στο πρωτάθλημα (Αϊντχόφεν – Αλκμααρ 5-1 και Αλκμααρ – Αϊντχόφεν 1-3) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές! Αίσθησή μου είναι πως η PSV θα επικρατήσει άνετα, από ημίχρονο.

Οσο για το Παναθηναϊκός – Ξάνθη; Απορίας άξιον πώς να φύγει από το 0-1 γκολ. Σκοράκι κατά νου 0-0 είχα στην αρχή αλλά μην πεταχτεί κάνας Φιγκερόα και… κλαίμε. 0-1 γκολ, με Χ ημίχρονο – 1 τελικό.

Τέλος, για χαμηλή, σε τιμές αποδόσεων, τριάδα κρατάω την Γκενκ (θα έχει 30.000 κόσμου στον τελικό των Βρυξελλών με τη Σερκλ!), το goal/goal στο Λέστερ – Γουότφορντ και το overάκι στο Σερβέτ – Τουν.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Αναζητήσεις
??????? ??????????
Τυχαία Θέματα