Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ο ανεξήγητος βραζιλιάνικος φαβοριτισμός

Χθεσινός απολογισμός: το 0-1 γκολ και το διπλό στο Κατάρ – Ιράν (2.63 και 2.15), ο άσος (με… πέλα) της Οέστε (2.35) και η διπλούρα της Ατλέτικο Μινέιρο (3.40) ήταν οι χθεσινές επιτυχίες της στήλης σε μια ημέρα που κύλησε… κομσί κομσά.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 10 ματς επενδύθηκαν 200 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 210,6 ευρώ. Αν και πέρασαν μόνο 4/10 η τακτική του «από 20 σε κάθε ένα – μονά αποδεκτά» αποδίδει ακόμη και σε τέτοιες, μέτριες ημέρες.

Αρχικό ταμείο (από 1/2/2013): 2.000 ευρώ.

Τρέχον ταμείο: 2.522,8

ευρώ.

Το εντυπωσιακό για χθες είναι ότι Μπόα και Φιγκεϊρένσε «έσπασαν» και μιλάμε για χαμηλούς άσους (1.50 – 1.75). Πέρασαν Παλμέιρας και Τζόινβιλ, τις οποίες κόντραρα. Λίγα 24ωρα νωρίτερα είχαν «σπάσει» Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, Σάο Καετάνο, Παλμέιρας, Σεαρά, Παρανά, Ικάσα και Παϊσαντού. Τροφή για σκέψη…

Με διεθνή φιλικά δεν ασχολούμαι, ούτε με under 19 ενώ η τελική φάση του EURO U21 έχει ενδιαφέρον αλλά θα περιμένω να περάσει η πρώτη αγωνιστική προτού ποντάρω κάτι. Κοντολογίς, μόνο Βραζιλία για απόψε.

Κρισιούμα – Σάντος: λογικό να κοιτά κανείς προς τον άσο, έναν Μοντίγιο (Αργεντινός επιτελικός) έχει η Σάντος κι αυτόν θα λείψει απόψε από την ομάδα του Κλαουντινέι Ολιβέιρα ο οποίος στο ντεμπούτο του έφερε 1-1 με την Γκρέμιο. Και ρίχνει το βάρος στην άμυνα, με την Κρισιούμα να νικά στην πρεμιέρα στο «Εριμπέρτο Ούλσε» την Μπαΐα και κατόπιν να ηττάται εκτός από Ιντερνασιονάλ και Φλουμινένσε ούσα ισχυρό αουτσάιντερ. Προς τη μοιρασιά το αποψινό, πιθανώς με 0-0. Και η Σάντος έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Κρισιούμα (6-2-0 ανεξαρτήτως έδρας).

Πορτουγκέσα – Ιντερνασιονάλ: 29 από τους περσινούς βαθμούς της Πορτουγκέσα ήρθαν στο «Καντίντε» όπου παίζει απόψε για πρώτη φορά φέτος εκεί με μια «Ιντερ» φαβορί βάσει αποδόσεων αλλά λόγω… ονόματος και μόνο. Μια νίκη σε τρία ματς έχει η ομάδα του Κάρλος Ντούνγκα, δεν θα έχει απόψε και τον Φορλάν. Πάσο για σημείο, πιθανό το over σε τιμές αουτσάιντερ. Μπορεί να σκοράρει και ο… Ντιόγκο.

Βάσκο ντα Γκάμα – Ατλέτικο Μινέιρο: ο Ροναλντίνιο έκανε λόγο για υπερκόπωση της Ατλέτικο από τα διαδοχικά παιχνίδια και έχει δίκιο, στο 0-0 με τη Σάπ Πάολο ήταν ακίνδυνη και ελάχιστα επιθετική. Η Βάσκο έχασε άδοξα και άδικα από τη Βιτόρια βάσει εμφάνισης, αρχίζει και βρίσκει πατήματα ενώ η εκ νέου απουσία του Μπερνάρντ κακώς χρίζει φαβορί την Ατλέτικο. Ασος σε καλές τιμές. Κι ας διεξάγεται στο ουδέτερο «Ραουλίνιο ντε Ολιβέιρα», διπλό έχει να κάνει η Ατλέτικο επί της Βάσκο από το 2002 (5-3-0 έκτοτε).

Γκρέμιο – Βιτόρια Μπαΐα: ως τώρα η ομάδα του Κάιο Ζούνιορ με έχει εντυπωσιάσει με το απολαυστικό ποδόσφαιρο που αποδίδει, στο 2-0 επί της Βάσκο ήταν εξαιρετική για μια ώρα αγώνα, δεν έχει ήττα ακόμη και παίζει στο Πόρτο Αλέγκρε με μια Γκρέμιο ως τώρα αρκετά «νευρωτική», με αναρχία στο παιχνίδι της και ελλείψεις (Βάργκας, Φερνάντο οι έσχατες). Κόντρα στο φαβορί (Χ2), ποντάρισμα που για να επιβεβαιωθεί λογικά θα χρειαστούν δύο γκολ από τη Βιτόρια. Αν βάλει κι ένα η Γκρέμιο, ιδού το over.

Πόντε Πρέτα – Ατλέτικο Παραναένσε: ο άσος πέφτει και αυτό είναι το μόνο που με έστρωσε σε περαιτέρω μελέτη για το ματς. Ασταθής η ομάδα του Γκούτο Φερέιρα, έκανε «διπλό» επί της Φλαμένγκο, νίκη που μεσολάβησε των ηττών από Σάο Πάολο και Κορίνθιανς: δεν βγαίνει άκρη. Η Ατλέτικο δις, με Κρουζέιρο και Φλαμένγκο, προηγήθηκε 2-0 στο σκορ για να μείνει στο 2-2. Σκοράρει μετά ευκολίας, για να κάνει διπλό σε μια… φιλόξενη έδρα (4-2-0 έχει εκεί με τελευταία συνάντησή τους το 2006) θέλει τουλάχιστον δύο τέρματα. Ενα, λογικά, θα το φάει. Αλλά μήπως μείνει στο 1-1; Goal/goal συντηρητικά, ισοπαλία πιο ρισκαδόρικα. Οχι και στο 1.90 με πτωτικές τάσεις ο άσος, μην τρελαθούμε τελείως…

Μπαΐα – Μποταφόγκο: γιατί τόσο αουτσάιντερ η ομάδα του Κριστοβάο Μπόρζες; Και διπλό επί της Ιντερνασιονάλ έκανε, και στο 0-0 με τη Κοριτίμπα ήταν καλύτερη έχοντας ηχηρές ευκαιρίες. Η ως τώρα αήττητη «φογκάο» νίκησε Σάντος και Κρουζέιρο αλλά αμφότερες εντός και αμφότερες δίχως να πείσει τόσο. Συν ότι απόψε θα της λείψει ο Ουρουγουανός γκολτζής μέσος Λοδέιρο αλλά και ο έμπειρος Ολλανδός Σέεντορφ. Ασος.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Αναζητήσεις
inga c, inga c
Τυχαία Θέματα