Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Με γκολ και ένστικτο

Με κακή ψυχολογία… τόσο επειδή χθες η στήλη δεν πήγε καλά σε εκτιμήσεις, όσο και ένα γαμ… πιάσιμο στην πλάτη που δεν λέει να με αφήσει από το Σάββατο. Τι μασάζ (επαγγελματικό ε; μην αρχίσετε το δούλεμα!), τι δυνατή αγωγή, αυτό εκεί. Ενδεικτικό ότι γράφω σήμερα με ένα χέρι, το άλλο μάλλον θέλει… συνεργείο.

Χθες έγινε… σφαγή: «έσπασαν» Ελλάδα (κρίμα ρε μάγκες…), Λεβάντια και Καζάρ. Τρία παιχνίδια όπου πλήρωσαν τους μπουκ και όχι τους παίκτες, εκτός κι αν κανείς είχε δει όνειρο. Σήμερα τι έχει; Αλλα τέσσερα νοκ

άουτ στο Μουντιάλ U20 και κάποια ματς για ξενύχτηδες.

Κροατία – Χιλή: γουστάρω την μπάλα που παίζει η Χιλή αλλά πίσω είναι «περάστε κόσμε». Δέχθηκε γκολ σε όλα τα ματς, σήμερα δίνει νοκ άουτ με την Κροατία που σκοράρει κατόπιν αιτήσεως αφού το αστέρι της, ο Ντέμπιτς, κοιτάει τη μεταγραφή και όχι να παίξει μπάλα. Εξαιρετικός είναι ο Πέριτσα. Εικάζω πως η Χιλή θα μαζευτεί λίγο, αν παίξει έτσι θα δεχθεί πρώτη γκολ (όπως έγινε και με την Αίγυπτο και με το Ιράκ!) και δύσκολα θα απαντήσει. Αλλά και πάλι μύλος είναι το ματς. Ο,τι και να παίξει κανείς, δεν θα του πω «όχι».

Πορτογαλία – Γκάνα: η Γκάνα έχει φοβερή παράδοση σε αυτά τα τουρνουά (ΟΚ, δεν είναι όλοι… κάτω από 20, τι να κάνουμε;), οι Πορτογάλοι στον όμιλο δεν έχασαν και δεν κέρδισαν το μόνο ματς όπου βρήκαν ταχύτερη αντίπαλο, στο 2-2 με τη Νότια Κορέα. Η Γκάνα πέρασε επειδή νίκησε με τρία γκολ διαφορά τις ΗΠΑ που δεν ήταν τόσο κακή ομάδα. Τίμιο το over, ρίσκο με τους Γκανέζους που έχουν νικήσει ξανά τους Ιβηρες και σε U20 (2-0 το 1993 σε όμιλο) και σε U17 (2-0 το 1995, σε νοκ άουτ).

Ιράκ – Παραγουάη: οι τρελο-Ιρακινοί δεν έκαναν ήττα στον όμιλο, σκόραραν από δύο φορές σε κάθε αγώνα τους (όλοι over και goal/goal) και παίζουν με μια Παραγουάη η οποία και από σερί under έρχεται, και στο ματς με την Εθνική μας θα μπορούσε να είχε νικήσει αν δεν έπαιζε από ώρα με παίκτη λιγότερο και πιο «δεμένο» σύνολο έχουν. Παραγουάη και πιθανώς άνετα. Σε αντίστοιχα ματς οι Λατίνοι τους νίκησαν: 1-0 οι Αντρες στο Μουντιάλ του ’86, 4-0 οι U20 το ’77 στη Σφαξ της Τυνησίας.

Κολομβία – Νότια Κορέα: από χθες σας πρότεινα ποντάρισμα υπέρ Κολομβίας για κατάκτηση του U20. Οχι τυχαία κι ας της λείψει ο Ρεντερία. Από τη μέση και μπροστά με Πέρεζ, Κουιντέρο, Κόρδοβα και λοιπούς είναι εξαιρετική. «Αγκάθι» αποτελεί η άμυνα αλλά ακόμη και 0 Μπονίγια έχει δείξει κλάση σπουδαίου γκολκίπερ. Απλώς η αποψινή αντίπαλος είναι ό,τι χειρότερο για τους Λατίνους, γρήγορη ομάδα με παιχνίδι πολύ από τα άκρα και κάθετες μπαλιές, οι Κολομβιανοί δεν έχουν τόσο καλούς μπακ. Μπορεί το ματς ξεκινήσει στραβά, προφανώς δεν είναι για 1.60 οπότε κράτησα το over και, ενστικτωδώς, το Χ ημίχρονο 1 τελικό.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα