Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Κυνηγώντας… Χήνες

Δεύτερο συνεχόμενο βράδυ πληρωμής χθες. Για να δούμε και σήμερις…

Ελλάδα: το ΒέροιαΟΦΗ το είχα «κυκλώσει» από τη Δευτέρα για διπλό αλλά οφείλει ο Παύλος Δερμιτζάκης να γίνει πιο θαρραλέος στον πάγκο. Είναι καλός και έξυπνος κόουτς, αυτοπεποίθηση λείπει. Αντιθέτως, ο Γκόραν Στεβάνοβιτς μου έκανε καλή εντύπωση με τις κινήσεις του στο 2-2 με τον Πλατανιά. Αλλη μια ισοπαλία

ενόψει.

Αντίστοιχα μοιρασμένο (και αντίστοιχα με under, μην… ψαρώνετε από τα over της πρεμιέρας) περιμένω το ΠανιώνιοςΠαναθηναϊκός. Στη μαζική άμυνα και τα τρεξίματα των Νεοσμυρνιωτών θέλεις έναν παίκτη-σημείο αναφοράς για νίκη, και η νυν ομάδα του Αναστασίου δεν έχει: ίσως όμως τον βρει στην πορεία..

Αγγλία: χωρίς παραλλαγές το περσινό 4-2-3-1 του Μόγες στην Εβερτον, φοβιτσιάρης στο ξεκίνημα ο Μαρτίνες στον πάγκο και με τον Φελαϊνί επιτελικό, και όχι χαφ, ανασταλτικά δεν πείθει. Χωρίς Λουκάκου (γύρισε στην Τσέλσι), χωρίς Ανελκά (αποσύρθηκε) η Γουέστ Μπρομ, όλα ενισχύουν τον άσο. Αλλά η WBA με τη Σαουθάμπτον έχασε με αμφιλεγόμενο πέναλτι στο 90’. Fun bet με ισοπαλία.

Στο «Μπριτάνια», η ανά διαστήματα καλή Στόουκ που είδα στην ήττα από τη Λίβερπουλ (είχε και χαμένο πέναλτι στο 88’) παίζει με τη φοβισμένη ακόμη Κρίσταλ Πάλας. Αν μπει ένα γκολ ως το 30’ τα πλάνα του Ιαν Χόλογουεϊ στην Πάλας θα πάνε περίπατο και θα υποχρεωθεί να ανοιχτοί, βοηθώντας το… over.

Επίσης σε λογική fun bet και κόντρα στα… οπαδικά μου, άσο Αστον Βίλα. Η Λίβερπουλ ήταν καλή με τη Στόουκ αλλά ένας Στάριτζ δεν αρκεί για το «Βίλα Παρκ», πολλώ δε μάλλον ενάντια σε μια ομάδα που μέσα σε τέσσερα 24ωρα στο Λονδίνο έπαιξε καλά: νίκησε την Αρσεναλ και έχασε από την Τσέλσι με κόντρα διαιτησία και πέναλτι σε χέρι στο 93’ του Τέρι που δεν δόθηκε.

Αυστρία: ΟΚ, θέλγει το διπλό της Βάκερ ενάντια σε μια Νόισταντ που σε τρία φετινά ματς δέχθηκε άνω των 4 τερμάτων. Ωστόσο η ομάδα του Πφαϊφενμπέργκερ δεν έχει τόσο κακό υλικό. Συντηρητικά στο over.

Βέλγιο: το momentum είναι με την Κόρτραϊκ αφού η Μαλίν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα από το 2000 με μόλις 1 βαθμό στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ωστόσο η ανάγκη για αποτέλεσμα ίσως χαλάσει το ατημέλητο ποδόσφαιρο των γηπεδούχων. Αλλο ένα ρίσκο με τη μοιρασιά, ναι και στο ασιατικό +0,75 με απόδοση 1.64 (σε ήττα με ένα γκολ επιστρέφεται το ποντάρισμα).

Γαλλία: η Μαρσέιγ δεν έκανε πολλά πέρυσι αλλά είχε ξεκινήσει με «6 στα 6», φέτος είναι ήδη στο «2 στα 2» και παίζει στο «Ενό» με τη Βαλενσιέν η οποία μόνο πλάνο δεν έχει, ούτε στο γήπεδο (ήττα από την Μπαστιά) ούτε μεταγραφικά (έδωσε τον Μπονγκ στον Ολυμπιακό). Με το φαβορί!

Γερμανία: δεν το… παρατραβάω με τις μεγάλες αποδόσεις σήμερα αλλά η Χόφενχαϊμ είναι ομάδα που ήδη «τρώει» φόρτωμα στα πονταρίσματα, έρχεται από το 5-1 επί του Αμβούργου ενώ η Φράιμπουργκ μπήκε στη χρονιά με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ειδικά ενάντια στη Μάιντς ήταν απογοητευτική. Λογικά θα το μαζέψει κάπως το πράγμα ο Κρίστιαν Στράιχ, γνωστή η Χόφενχαϊμ για την… αφέλειά της στο γήπεδο: αν βρει χώρους γίνεται απρόσεκτη πίσω.

Ολλανδία: 0-0 στην πρεμιέρα (Μπρέντα), 2-0 χάνει στη Ρόντα, 4-1 την Γκρόνινγκεν. Αρχίζει και… ξεμπουκώνει η Καμπούρ. Η Τσβόλε με 3/3 κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της, ε, κάποια στιγμή θα «γκελάρει» αλλά με τη φόρα που έχει (2-1 τη Φέγενορντ, 3-1 στο Αλμέλο, 5-1 στο Ναϊμέγκεν) θα πρέπει να δεχθεί… δύο γκολ. Χωρίς να αποκλείω την γκέλα, over 3,5 η επιλογή.

Τουρκία: σύμφωνα με την εικόνα τους στην πρεμιέρα, ο (έστω και υψηλά τιμώμενος) άσος δεν δικαιολογείται, ωστόσο η Καϊσερί είναι γνωστή για την εκτός έδρας ατολμία της, συν ότι θα της λείψει ο Σίμιτς. Αρα τον αγοράζω.
Στο Γκαζιαντέπσπορ – Αντάλιασπορ ποντάρω under βάσει παράδοσης (τα 5 από τα τελευταία 6).

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα