Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Εμπιστοσύνη σε ημίχρονα, γκολ και… Τζιμπρίλ!

Χθεσινός απολογισμός: «παπάδες» έκανε χθες η στήλη με εξαιρετικό ποσοστό… ευστοχίας. Εγραφα από χθες «θα γυρίσει, που θα πάει» και πήγε καλά. Τι πιάσαμε;

* 2/2 στη δυάδα διαδικτύου με under Ακισάρ (2.02) και over 3,5 Ααλεσουντ (2.75).

* 3/5 στο Canadian (ήτοι, πληρωμή με μια τριάδα και τρεις δυάδες) με Μπρομαποΐκαρνα (2.60), χηνάρι στο Γιονσέπινγκ – Εργκριτε (3.40) και Τραμπζονσπόρ (2.90).

* 2/3 στην τριάδα με overάκια Ααλεσουντ

και Ρόζενμποργκ (1.67 και 1.62).

Χθεσινός απολογισμός: σε 11 ματς πονταρίστηκαν 220 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 339,3 ευρώ, κέρδος 119,3 ευρώ.

Βάρος στο διαδικτυακό ποντάρισμα σήμερα και όχι τόσο στα μόλις έξι ματς που είναι στο κουπόνι. Αλλωστε τι να ποντάρεις; Μακριά από το Παλμέιρας – Τιχουάνα (δεν κοντράρω την αγαπημένη μου «βερντάο»!), Ρέντινγκ – Σίτι είναι αδιάφορο ενώ στο Αρσεναλ – Γουίγκαν η αξία είναι στο Χ ημίχρονο (11/18 εντός με 10/18 εκτός!). Αλλά και στο over 3,5, σκοράκια 3-1, 3-2, 4-2 κατά νου.

Στα ιρλανδικά ματς, Λίμερικ – Ντροχέντα και Σεντ Πάτρικς – Σάμροκ Ρόβερς υπάρχει δικαιολογημένη τάση προς δύο καλοπληρωμένους άσους. Οπως ανέλυσα στο kingbet.net, κρατάω τη Λίμερικ για άσο και over (σκοράκι 2-1 πιθανώς…) ενώ για τη Σεντ Πάτρικς προτιμώ το Χ ημίχρονο (6/6 έχει εκτός η Σάμροκ!) και το goal/goal.

Οσο για το Τρουά – Μπορντό; Sorry αλλά το μάτι δεν μπορεί να… ξεκολλήσει από την πρόκριση της Τρουά. Θα είναι με άσο στο 90λεπτο ή παράταση ή πέναλτι;

Βάρος στο διαδικτυακό ποντάρισμα με πρώτα ματς για τους «16» του Champions League Ασίας σήμερα! Η Αλ Γκαράφα του Τζιμπρίλ Σισέ (τέσσερα «παστέλια» πρόλαβε να βάλει στους ομίλους!) υποδέχεται τη σαουδαραβική Αλ Σαμπάμπ και προφανώς θέλει καλό σκορ αφού στο Ριάντ αναμένεται να έχει δύσκολο έργο. Εκτός από Τζιμπρίλαρο η Αλ Γκαράφα έχει και Νενέ (πρώην ΠΣΖ) και Αλεξ Ράφαελ (πρώην Σπαρτάκ), και Μαρκ Μπρεσιάνο.

Ετερο ασιατικό ποντάρισμα το διπλό αλλά και το over στο Ελ Ζαΐς – Αλ Αχλι, Καταρινοί εναντίον Σαουδάραβων. Η Αλ Αχλι είναι φιναλίστ του περσινού τελικού, χάνοντας 3-0 από τη νοτιοκορεάτικη Ουλσάν, ομάδα δυναμική με σκληροτράχηλους παίκτες, τα εν λόγω πονταρίσματα κυκλοφορούν σε καλές τιμές.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα