Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Από 1.65 ως και 3.30

Χθεσινός απολογισμός: Από τα 15 ματς πέρασαν μόνο 6, ευχαριστημένος δεν είμαι φυσικά. Παρασύρθηκα, ανοίχτηκα χθες και το πλήρωσα, αν και η χασούρα ήταν μικρή (βλ. παρακάτω). Πέρασαν τα goal/goal των Σίβασπορ (1.66), Ντάνταλκ (1.73), το 2-3 της Σίβασπορ (1.91), το over της Σίλκεμποργκ (1.80) και το Χ της Σεντ Ετιέν (3.00).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 15 ματς πονταρίστηκαν 300 (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 242 ευρώ.

* Αζαξιό – Νανσί: «εξάποντο» παραμονής, η Αζαξιό στην Κορσική είναι ανταγωνιστική, η Νανσί από τους 30 βαθμούς πήρε τους μισούς εκτός έδρας, πιθανότατη η ισοπαλία.

*

Βαλερένγκα – Στρόμσγκοντσετ: δύο ήττες σε τρία ματς, αμφότερες εκτός Οσλο ως τώρα για την «Ενγκα», σταθερότητα ζητά η «Γκόντσετ». Πιθανή η ισοπαλία στο «Ούλεβαλ».

* Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ: και οι 9 τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσά τους, ανεξαρτήτως έδρας, ήταν over. Αμφότερες σκοράρουν εύκολα και, κυρίως, δέχονται εύκολα γκολ.

* Εβιάν – Ρεν: το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, η Ρεν και ντεφορμέ είναι και χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα.

* Καραμπούκ – Γαλατασαράι: ξενερωμένοι λίγο οι «ασλαντάρ» από τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ και, κυρίως, όπως αυτός έγινε αλλά με τη Φενέρ μόλις 4 βαθμούς πίσω (παίζουν μεταξύ τους, προτελευταία αγωνιστική, 12 Μαΐου στο «Σουκρού Σαράτσογλου») δεν επιτρέπεται εφησυχασμός. Και επειδή ο Φατίχ Τερίμ οι βοηθοί του Χασάν Σας και Ουμίτ Νταβαλά είναι τιμωρημένοι, χρέη τεχνικού θα τελέσει προπονητής τερματοφυλάκων και παλιά μεγάλη δόξα της εθνικής Βραζιλίας Κλαούντιο Ταφαρέλ, που όμως δεν έχει δίπλωμα πρώτου προπονητή και θα κάτσει στον πάγκο δίπλα σε μια… γυναίκα! Η δεσποινίδα Ντιουγκιού Ερντογάν (φωτό)!

* Κόρτραϊκ – Μονς: η Κόρτραϊκ δεν έχει βρει δίχτυα στα τελευταία έξι παιχνίδια, η Μονς μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Γάνδη στα πλέι οφ, παίζει καλύτερα εκτός έδρας και η αξία είναι στο διπλό.

* Μερσίν – Μπούρσασπορ: υποβιβασμένη ουσιαστικά η Μερσίν, ανεβασμένη η Μπούρσασπορ με καλό σερί εντός έδρας νικών, εκτός Προύσας παίζει καλά αλλά είναι άτυχη. Είναι όμως ποιο ποιοτική και την ποντάρω.

* Μίλγουολ – Γουίγκαν: με έχει… πληρώσει πλειστάκις φέτος η Γουίγκαν και δεν θα της γυρίσω την πλάτη στον σημερινό, νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ» με τη Μίλγουολ.

* Ρόντα – Φιτέσε: αξιόμαχη η Ρόντα στο Κερκράντε όμως η Φιτέσε και διεκδικεί το πρωτάθλημα και εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας (10-0-4).

* Σλίγκo Ρόβερς- Κορκ: η Σλίγκο έχει επτά νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και ισοφαρίζει, με νίκη απόψε, το ρεκόρ της Κορκ από την περίοδο 1998-99 με οκτώ νίκες. Και συμπτωματικά υποδέχεται την Κορκ. Μικρός ο άσος, αξία στο over.

* Φορτούνα Ντίσελντορφ – Βέρντερ Βρέμης: η Φορτούνα συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη, η Βέρντερ παίζει φιλότιμα, έχει ποιότητα αλλά έχει επίσης έξι ματς χωρίς νίκη στο μεγαλύτερο αρνητικό σερί επί των ημερών Τόμας Σάαφ. Εξιλέωση… σήμερα!

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα