Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: See what I mean?

Ψιλομέτρια η επίδοση χθες (σε 9 ματς πέρασαν τα 4) αλλά να ποντάρονται μονά αποδεκτά, όπως συνηθίζω, η χασούρα… ψαλιδίζεται. Και χθες δεν υπήρξε χασούρα! Πέρασαν τα διπλά των Σοντερίσκε (3.10), Εμπολι (2.05), το 2-3 γκολ της Μπράουνσβαϊγκ (1.91) και ο άσος της Ασκολι (1.95).

Η θεωρία του 20ευρου: σε εννέα ματς πονταρίστηκαν 180 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 180,2 ευρώ. See what I mean?

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής έχει 54 ματς μαζί με τα γιαπωνέζικα που διεξάγονται… πουρνό πουρνό το Σάββατο και

το να κάνεις ένα πρώτο «ξεδιάλεγμα», τουλάχιστον με τα δικά μου δεδομένα, είναι εύκολο: έξω τα ματς από Ιαπωνία, Β’ Ολλανδίας, Αργεντινή και Αγγλία, απομένουν 19.

Στο πρόγραμμα της ιρλανδικής Airtricity League έχει τέσσερα ματς με μεγαλύτερα φαβορί στο 1.60, από φιλοσοφία δεν ποντάρω μικρές αποδόσεις στην εν λόγω κατηγορία είτε ρισκάροντας είτε αναζητώντας εναλλακτικά στοιχήματα. Η Σλίγκο Ρόβερς έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς σαφώς έχει ποιότητα και δυναμική αλλά η Μποέμιαν δεν έχει κακή ομάδα, εξ ου και πάω με ρίσκο στην ισοπαλία. Για το Ντέρι – Σέλμπουρν στη Βόρεια Ιρλανδία θα κρατήσω το no goal που επιβεβαιώθηκε 12 φορές στα τελευταία 13 παιχνίδια στους στο Λόντοντερι.

Αρκετό… goal/goal έχει το ματς στο Χέρνινγκ μεταξύ Μίντιλαντ και Κοπεγχάγη, 9/12 εντός με 8/10 εκτός αντίστοιχα, για μεγαλύτερες αποδόσεις κρατάω τη μοιρασιά στο κρίσιμο ματς για την παραμονή ανάμεσα στη φορμαρισμένη (τρεις σερί νίκες) Εσμπιεργκ και την πάλαι ποτέ κραταιά Μπρόντμπι.

Στο Championnat, ο άσος της Παρί και μικρός είναι και όχι βέβαιος, κατ’ εμέ: αφενός διότι το μυαλό θα είναι στην Μπαρτσελόνα, αφετέρου ελέω παράδοσης (χωρίς άσο από το 2007-08, 0-2-1 έκτοτε). Υψηλό το 1.90+ που κυκλοφορεί το goal/goal, με δεδομένο ότι μιλάμε για δυο ομάδες με συνέπεια στο σκοράρισμα.

Στην Πορτογαλία, ο Πάσος Φερέιρα έρχεται από δύο σερί νίκες και «παλεύει» για την τρίτη θέση με την Μπράγκα αλλά δεν έχει τη δυναμική εκείνη για να διαχειριστεί ορθά τόσο κρίσιμα ματς όσο το αποψινό με τη Ζιλ Βιθέντε. Μια Ζιλ που έρχεται από τρεις σερί ήττες και αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, αναγκασμένη είναι να πάρει βαθμούς και απόψε δύναται να… τσιμπήσει βαθμό/-ούς.

Κλείσιμο με τη Ligue 2 όπου υπάρχουν εμφανή φαβορί αλλά ούτε σε αυτό το πρωτάθλημα ποντάρω «μικρά».

Επί παραδείγματι η Καέν που παίζει με την Αρλ του νέου τεχνικού της Φρανκ Ντιμάς ο οποίος επί μια 7ετία εργαζόταν στους Νορμανδούς. Με μια πρώτη ματιά η Κλερμόν θέλγει σε απόδοση 2.40+ διαδικτυακά αλλά από τους 30 βαθμούς της μόνο οι 11 ήρθαν φέτος εντός «Γκαμπριέλ Μονπιέ» και δεν παίζει και ο τιμωρημένος πρώτος της σκόρερ Ντεμπελέ (11 γκολ). Από την άλλη βέβαια η Λανς κίνητρο δεν έχει, εξ ου και εντέλει «ψήθηκα» για τον άσο.

Στο… ψάξιμο το έριξα και για τον άσο στο Νιόρ – Γκαζελέκ αλλά πώς να εμπιστευτείς τη γηπεδούχο όταν έχει φέρει φέτος τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (15/40, οι 9/14 εντός);

Από τη στατιστική «βγήκαν» το 2-3 γκολ στο Οσέρ – Ντιζόν (9/14 με 8/14 αντίστοιχα) και το Χ ημίχρονο στο Σατορού – Ανζέ (5/10 με 10/14 αντίστοιχα).

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα