Πρωτογενές πλεόνασμα, δυο μέτρα και δυο σταθμά

Κύριε Πρωθυπουργέ, για να παρουσιάσετε αυτό το πολυσυζητημένο πρωτογενές πλεόνασμα,πλήν όλων όσων άλλων έχετε πράξει,εσείς και ο κ. Στουρνάρας,στεγνώσατε τις τσέπες μας κι αδειάσατε τους «κουμπαράδες» μας. Με μιά υπέρμετρη φορολογία –τόση πού από την τουρκοκρατία είχαμε να δούμε- καθώς και με τίς περικοπές μισθών και συντάξεων, σε βαθμό βίαιης ανατροπής της ζωής μας.

Αυτά λοιπόν πού μας πήρατε θα τά μοιράσετε τώρα,λέτε,σε χαμηλοσυνταξιούχους και…ενδεείς ενστόλους, πού λαμβάνουν μηνιαίως 1.500 ευρώ.Καί καλά οί δοκιμαζόμενοι συνταξιούχοι των 300 έως 500 ευρώ,χαλάλι τους,οί

άλλοι όμως ;

Γιατί δεν τά δίνετε και σε μένα πού μετά τη βάναυση διαρπαγή της σύνταξης μου με έχετε καθηλώσει κοντά στα 1.500 ευρώ ; Μια ζωή έδινα το αίμα της ψυχής μου,καθώς και πάρα-πάρα πολλοί άλλοι,για να έχω μια αξιοπρεπή διαβίωση,μετά τά χρόνια εργασίας.Οί κρατήσεις ήταν υψηλότατες,αναλόγως αντίστοιχες του μισθού,τά λεφτά πού ελάμβανα τά είχα δουλέψει και με το πάρα πάνω,δεν μού χαρίζονταν.

Και το φορολογικό στίψιμο συνεχίζεται,ακόμη και σήμερα.Για να μοιράζονται αυτά πού «χάνονται» από εμάς, εκεί πού θα τά έδινε και ο…Μαυρογιαλούρος.Δύο μέτρα και δύο σταθμά,όπως πάντα σ΄ αυτόν τον τόπο.

ΥΓ. Τού χρόνου τι πρωτογενές πλεόνασμα θα έχετε,διότι… «ούκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος».

Keywords
Τυχαία Θέματα