Πρετεντέρης: Δεν… αυτοκτόνησε ακόμη ο Σαμαράς;

Με περίσσευμα ειρωνικής διάθεσης αντιμετωπίζει ο Γιάννης Πρετεντέρης τον Αλέξη Τσίπρα, τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά, καθώς και την υποψηφιότητά του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Με άρθρο του στα σημερινά

“Νέα”, ο Γιάννης Πρετεντέρης σημειώνει μεταξύ άλλων τα εξής: “Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση έχει τελειώσει, είναι σε κατάρρευση, έχει σαπίσει, ενώ ο Σαμαράς βρίσκεται απομονωμένος και σε απελπιστική κατάσταση.

Για όποιον δεν κατάλαβε, στον ΣΥΡΙΖΑ εννοούν την κυβέρνηση που έχει ήδη πέσει υπό το βάρος της λαϊκής πίεσης, με απόφαση της προηγούμενης Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και έναν πρωθυπουργό που προηγείται 15-20 μονάδες του βασικού ανταγωνιστή του, με ένα κόμμα που προπορεύεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις και έναν κυβερνητικό συνασπισμό που (πάλι σε όλες τις δημοσκοπήσεις) υπερτερεί 7-9 μονάδες της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Πάλι καλά δηλαδή που ο Σαμαράς δεν αυτοκτόνησε ακόμη, από τόση απελπισία και απομόνωση”, τονίζει στο άρθρο του στα “Νέα” ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα