Πρεμιέρα για το ADAM στην Ιταλία

Η Opel γιόρτασε την Ιταλική πρεμιέρα του νέου ADAM στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπολόνια με ένα προχωρημένο περίπτερο αφιερωμένο στο νέο, κομψό και μοδάτο μοντέλο που θεωρείται πρωταθλητής εξατομίκευσης. Το περίπτερο βρίσκεται σε κεντρική θέση κοντά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Fiera Bologna και αντανακλά τη σημασία της Ιταλικής αγοράς για το νέο σικ, μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Με το ντεμπούτο του ADAM

στην Ιταλία, η Opel ενισχύει την προϊοντική γκάμα της και παράλληλα ικανοποιεί τις απαιτήσεις των Ιταλών πελατών οι οποίοι προτιμούν όλο και περισσότερο μοντέλα κατηγορίας Α και Β. Μέχρι σήμερα, η προσφορά της Opel στην κατηγορία A ήταν το Agila – ένα μικρό πολυμορφικό, ευέλικτο και λειτουργικό μοντέλο πόλης για άτομα με ενεργό life style. Με το ADAM μήκους 3,70 m, αυτή η γκάμα επεκτείνεται τώρα με μία λύση που τοποθετείται στη μέση της κατηγορίας, ενώ καλύπτει και τις ανάγκες της Ιταλικής αγοράς όπου τον πρώτο λόγο έχει η μόδα.

Το life-style κομμάτι της κατηγορίας A όπου ανήκει το ADAM θα συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τους ειδικούς. Από το 2000, οι πωλήσεις μοδάτων αυτοκινήτων στην κατηγορία A (μήκους περίπου 3,70 m) έχει αυξηθεί σχεδόν 30% και των πολυτελών μοντέλων B (μήκους περίπου 4,00 m) πάνω από 110%. Το 2011, σχεδόν 630.000 τέτοια αυτοκίνητα ταξινομήθηκαν στην Ευρώπη, έναντι των 450.000 που ήταν το 2008. Με το ADAM, η Opel σκοπεύει να κατακτήσει την αναπτυσσόμενη αγορά μικρών αυτοκινήτων. Η ζήτηση για μικρά αυτοκίνητα παρουσιάζεται πολύ ισχυρή στην Ιταλία. Με αυτή την έννοια, η Ιταλία ίσως γίνει η κορυφαία αγορά του ADAM.

Keywords
Τυχαία Θέματα