Ποιά ταινία του θεωρεί ο James Franco αποτυχία;

Απόλυτα ειλικρινής και αντικειμενικός ήταν ο James Franco, ο οποίος παραδέχθηκε στη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ότι τουλάχιστον μία από τις ταινίες του …είναι αποτυχία.

Ο 35χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού και μίλησε ανοιχτά για την καριέρα του και την εικόνα του προς τα έξω. Δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα αν ο κόσμος τον κριτικάρει άσχημα, ή αν κάποιες φορές τον ‘κοροϊδεύει’ γιατί αυτό είναι κάτι που το κάνει κι από μόνος του.

Ο υποψήφιος με

όσκαρ ηθοποιός δεν έκρυψε επίσης το γεγονός ότι γνωρίζει πως δεν ήταν όλες οι ταινίες που έχει κάνει επιτυχίες. Συγκεκριμένα μίλησε για το “Your Highness” το οποίο θεωρεί απόλυτη αποτυχία, σε αντίθεση με τον σκηνοθέτης της David Gordon Green, ο οποίος αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη ταινία ως ‘αγαπημένη του’.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Franco μιλάει έτσι για κάποια δουλειά του και αν σκεφτεί κανείς ότι ήδη έχει πάρει μέρος σε 86 ταινίες, τότε σίγουρα υπάρχουν κι άλλες για τις οποίες δεν πρέπει να νιώθει και τόσο περήφανος.

Το ίδιο πράγμα ακριβώς είχε γίνει όταν τον περασμένο Μάρτιο μίλησε με όχι και τόσο καλά λόγια για την ταινία του 2006 ‘Annapolis’. Αυτό είχε προκαλέσει την δυσαρέσκεια του σκηνοθέτη Justin Lin, που προφανώς ένιωσε να αδικείται από τα σχόλια του ηθοποιού, λέγοντας πως καλό θα ήταν ο καθένας να κρατάει την άποψή του για τον εαυτό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα