Περιπέτεια για τον αδελφό της Madonna

Ο Anthony Ciccone, αδελφός της διάσημης Madonna, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από ένα επεισόδιο που δημιουργήθηκε με γυναίκα αστυνομικό.

Ο 56χρονος Ciccone, ο οποίος αποκάλυψε τον Οκτώβριο του 2011 πως έμεινε άστεγος για ενάμιση χρόνο περίπου αφού είχε χάσει τη δουλειά του, ήρθε σε αντιπαράθεση με την γυναίκα αστυνομικό, όταν εκείνη προσπάθησε να τον πείσει να βγει από μία δημόσια τουαλέτα. Ο Ciccone ήταν μεθυσμένος και

προσπάθησε να επιτεθεί στην αστυνομικό η οποία τον ακινητοποίησε στο έδαφος της τουαλέτας όπου και χτύπησε το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ciccone χρειάστηκε να κάνει 9 ράμματα για να κλείσει το τραύμα στο μέτωπό του. Έπειτα από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του Ciccone ήταν πολύ παραπάνω από τα κανονικά.

Η αστυνομία του Μίσιγκαν είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του Ciccone και τον περασμένο Μάρτιο, έπειτα από ένα περιστατικό που είχε δημιουργηθεί μέσα σ’ ένα βιβλιοπωλείο. Όπως ανακοινώθηκε από τον αρχηγό του αστυνομικού τμήματος, δεν θα απαγγελθεί κάποια κατηγορία στον αδελφό της Madonna για το συμβάν του Σαββάτου.

Ο Anthony Ciccone είναι ένα από τα 6 αδέλφια της διάσημης τραγουδίστριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα