Πεντάρα η Βέροια, ψυχάρα ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ με γκολ του Σαρ στο 89΄ δυσαρέστησε τον Γιώργο Παράσχο στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, που μέχρι εκείνο το σημείο έβλεπε το «διπλό» στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», που ουσιαστικά θα εξασφάλιζε στους Περιστεριώτες μία θέση στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, το μέλλον των Κρητικών στη Σούπερ Λίγκα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική στην Τρίπολη, απέναντι στον αδιάφορο Αστέρα. Ο Ουντόζι στο 9′ και το 72′ ήταν ο σκόρερ του Ατρομήτου, ενώ Παπάζογλου στο

84΄ και Σαρ στο 89΄ σημείωσαν τα τέρματα των γηπεδούχων.

Βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια για παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» πήρε η Βέροια με την εντός έδρας νίκη της, 5-0, επί του Πλατανιά. Ο Κάρλο Κόστλι άνοιξε το σκορ (27΄), ενώ ο Ηλίας Ιωάννου πέτυχε «χατ τρικ» (33′, 49΄ & 74′), για να σκοράρει στο 89΄ ο Ολαϊτάν.

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του στη Λειβαδιά επί του Λεβαδειακού με 1-0 και την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Άρη.

Ο Κουλοχέρης στο 88΄ γλίτωσε τον Πανιώνιο από την 6η εφετινή εντός έδρας ήττα, ισοφαρίζοντας σε 3-3, με τους «κυανέρυθρους» και την Ξάνθη να μοιράζονται γκολ και βαθμούς στη Νέα Σμύρνη. Οι Ακρίτες, που τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιρστές (αποβολή με κόκκινη του Μαρίν στο 30΄), κρατούσαν το «διπλό» στα… χέρια τους μέχρι το 84΄, χάρη στα τέρματα των Μάνταλου (4΄, 52΄) και Μαρσελίνιο (84΄ πεν.), αλλά ο Πανιώνιος λυτρώθηκε από τους Αραβίδη (32΄), Κολοβό (49΄) και Κουλοχέρη (88΄).

Διαβάστε περισσότερα στο sport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα