Πέφτουν οι τόνοι στην ενδοκυβερνητική κόντρα, για τις εξαγγελίες Σαμαρά

Πέφτουν οι τόνοι στην ενδοκυβερνητική κόντρα που ξέσπασε μετά τις εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά για τους αστέγους.

Το ΠΑΣΟΚ θεώρησε πως ο Πρωθυπουργός άφησε επίτηδες έξω από το «κάδρο» των εξαγγελιών τη Χαριλάου Τρικούπη και υπήρξε άμεση αντίδραση από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί σχετικά.

Ωστόσο, μετά την τηλεφωνική συνομιλία

για το θέμα που είχε τη Δευτέρα το βράδυ ο κ. Βενιζέλος με τον κ. Σαμαρά, οι τόνοι πέφτουν. Ο Πρωθυπουργός φέρεται να παραδέχθηκε ότι έγινε λάθος στον χειρισμό του θέματος, ενώ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης τηλεφώνησε επίσης στον κ. Βενιζέλο, από τον οποίο και ζήτησε συγγνώμη για το θέμα που δημιουργήθηκε

Το ΠΑΣΟΚ, πάντως, για του λόγου (του) το αληθές, σε άτυπη ενημέρωση του Γραφείου Τύπου δίνει όλα τα στοιχεία της προετοιμασίας που είχε γίνει για το θέμα των αστέγων από τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος δεν προσκλήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη, «προκειμένου», όπως αναφέρεται, «να γίνει κατανοητή η ουσιαστική προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι σήμερα, με την κατοχύρωση διάφανων και αντικειμενικών διαδικασιών, ποιοι δούλεψαν πραγματικά και ποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν μικροπολιτικά και με παλαιοκομματική λογική την αντιμετώπιση του σημαντικού και κοινωνικά ευαίσθητου προβλήματος των αστέγων».

Keywords
Τυχαία Θέματα