Παρέμβαση Ιερώνυμου υπέρ των καθαριστριών

Πηγή: www.romfea.gr

Συνάντηση με τις καθαρίστριες που έχουν κατασκηνώσει έξω από τον Υπουργείο Οικονομικών, έχει αυτή την ώρα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Να αναφερθεί ότι οι καθαρίστριες ζητούν από το κράτος την επαναπρόσληψη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καθαρίστριες επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ζητώντας την ηθική στήριξη καθώς και την συμβολή του στο θέμα τους.

Μετά το πέρας της συνάντησης μία καθαρίστρια δήλωσε: ”Σήμερα ήρθαμε εδώ να δούμε τον Μακαριώτατο, ζητώντας του την βοήθειά του στον δύκολο αγώνα που κάνουμε. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας των καθαριστριών έχει πάει τόσο ψηλά στην αγάπη ολόκληρου του λαού και θέλουμε ο Μακαριώτατος να είναι κοντά μας”.

Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του μεταξύ άλλων ανέφερε: ” Είναι γνωστό ότι η Εκκλησία γενικότερα ενδιαφέρεται για τον κάθε άνθρωπο που έχει προβλήματα και η Αρχιεπισκοπή τον τελευταίο καιρό έχει δείξει πολύ ενδιαφέρον για τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων που υποφέρουν”.

”Οι πόρτες της Αρχιεπισκοπής είναι ανοιχτές για τον κάθε ένα. Θα ήταν λοιπόν αδιανόητο όταν άνθρωποι όπως οι τίμιες καθαρίστριες βρίσκονται εκτός υπηρεσίας, να μην έβρισκαν τις πόρτες της Αρχιεπισκοπής ανοιχτές”, συμπλήρωσε ο Μακαριώτατος.

Τέλος ο Μακαριώτατος τόνισε: ”Θα μεταφέρω την αγωνία τους στους αρμόδιους και θα επιμείνω να δειχτεί μια κατανόηση και η Αρχιεπισκοπή θα κάνει ότι είναι δυνατόν να είναι στο πλευρό των οικογενειών που δυσκολεύονται να ζήσουν”.

Ακούστε παρακάτω τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου:

Keywords
Τυχαία Θέματα