Παπούλιας: Ζούμε σε περίοδο οικονομικού πολέμου

Την εθνική κρισιμότητα της περιόδου τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας στην νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία τον επισκέφτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο.

«Βλέπετε τι γίνεται στην Κύπρο. Σαν να μην έφταναν τα δικά μας, ήρθαν και γι’ αυτούς», σημείωσε με έκδηλη ανησυχία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και επεσήμανε στη νέα

στρατιωτική ηγεσία ότι «αναλαμβάνει τα καθήκοντά της σε μια δύσκολη περίοδο συγκρούσεων και οικονομικού πολέμου» και πρόσθεσε ότι σε οικονομικό επίπεδο «ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση».

Ο κ. Παπούλιας τόνισε ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση για την υπεράσπιση των συμφερόντων του έθνους και ότι «χωρίς ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις σε περίοδο κρίσης, αποδυναμώνεσαι και σε διπλωματική ισχύ».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την βεβαιότητα πως η νέα στρατιωτική ηγεσία θα επιτελέσει το καθήκον της με πατριωτισμό, δίνοντας το παράδειγμα προς όλους.

Οι νέοι αντιστράτηγοι, αντιπτέραρχοι και αντιναύαρχοι παρουσιάστηκαν στον κ. Παπούλια από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος διαβεβαίωσε πως «είναι άξιοι όπως και οι προηγούμενοι» και πως θα επιτελέσουν το καθήκον τους στο ακέραιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα