Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ κακώς μοίραζε λεφτά σε δημοσκόπους

Λάβρος κατά των δημοσκόπων εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε δηλώσεις του στο BHMAFMμε αφορμή το αλαλούμ που επικράτησε στα exitpollστον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για ανθρώπους στους οποίους «το ΠΑΣΟΚ μοίραζε κακώς λεφτά» και που «μισούσαν

το χέρι που τους τάιζε».

Ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αθηναίων και την περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα όπως είπε, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε περίπου 45.000 ψήφους τη στιγμή που στις εκλογές του 2012 το κόμμα του είχε λάβει 78.000. «Παίρνει δηλαδή μια στις δυο ψήφους που είχε πάρει στην τελευταία αναμέτρηση», είπε χαρακτηριστικά.

Για το εκλογικό αποτέλεσμα για την κ. Δούρου, είπε πως έλαβε 410.000 ψήφους ενώ το 2012 το κόμμα της είχε ψηφιστεί από 600.000 πολίτες.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για καθωσπρεπισμό της κας Δούρου με αφορμή τις αντιδράσεις της στις πρόσφατες δηλώσεις του για την ίδια.

Πάντως ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ίσως έκανε λάθος και πως «ίσως κακώς» έκανε τη συγκεκριμένη προέκταση για την κ. Δούρου, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «πάρα πολύ εμφανίσιμη».

Ο κ. Παγκαλος, είπε, πως δεν έχει ακούσει κανέναν να διαμαρτυρηθεί, όταν η Αυγή τον χαρακτηρίζει «παχύδερμο», «κτήνος» ή «σαλιάρη» και πως πρόκειται για εγκάθετους που έχουν «μόνο αυτί το δεξιό, δεν ακούν από το αριστερό, ούτε βλέπουν από το αριστερό μάτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα