Πάγκαλος: Μια φώναζε βοήθεια και η άλλη καθόταν σε μυτερά κάγκελα

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Θόδωρος Πάγκαλος τα όσα συνέβησαν το Σάββατο έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, με πρωταγωνίστριες τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Ραχήλ Μακρή.

.«Όταν έχεις μια κυρία από τη Βουλή

που όχι μόνο σκαρφαλώνει αλλά κάθεται πάνω στα κάγκελα που είναι και μυτερά», είπε ο κ. Πάγκαλος στον ΒΗΜΑ FM.
«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια…», συνέχισε ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία επίσης δεν κατονόμασε και συνέχισε «καμιά δεκαριά μικρά παιδιά που τους έχουν γυρισμένη την πλάτη. Δεν ξέρω τι ήτανε, δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση.Ελπίζω να χρησιμοποιούν μεταξύ τους τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ…».

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και σε εκλογικά σενάρια:«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κομμα όπως δείχνουν πολλές δημοσκοπήσεις.Ως πρώτο κόμμα θα πάρει την εντολή σχηματισμού της κυβέρνησης. Χρειάζεται 151. Πού θα τους βρει τους 151; Ακόμη και στην τρελή εποχή μας αποκλείεται να συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή. Με το ΚΚΕ αποκλείεται. Με το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί, ο κ. Τσίπρας είπε ότι το βράδυ των εκλογών εγώ θα έχω καταργήσει όλους τους νόμους του μνημονίου».

Με αυτή τη συλλογιστική ο κ. Πάγκαλος είπε ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μετεκλογικής σύμπραξης του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αν και σύμφωνα με τον πρώην βουλευττή του ΠΑΣΟΚ «αν έχει λήξει το μνημόνιο μπορεί να ξεφουσκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οσο γρήγορα φούσκωσε μπορεί να ξεφουσκώσει…».

Keywords
Τυχαία Θέματα