Όπου και να ψάξεις, βρίσκεις… ΜΚΟ

Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι καταγεγραμμένες ΜΚΟ ήταν 500. Αδυνατώ να φανταστώ τα μεγέθη , τα ποσά πού έγιναν τούβλα. Αδυνατώ να συλλάβω τις πραγματικές διαστάσεις του θέματος πού άνοιξε ……

Κάθε μία πρέπει να είχε περίπου 5 μέλη Διοίκησης , να πέρναγε δουλειές σε τουλάχιστον 3-4 ιδιωτικές εταιρείες και να απασχολούσε 3-4 εργαζόμενους έστω μερικής απασχόλησης. Σύνολο καμιά εικοσαριά άτομα άντε να πούμε λοιπόν ότι δέκα χιλιάδες άνθρωποι ήταν μπερδεμένοι με την λειτουργία τους. Ντροπή και αίσχος.

Πού αλήθεια να στραφεί κανείς και

να μην μυρίσει την μυρωδιά της μπόχας , να μην νοιώσει την ξεδιαντροπιά , να μην ακούσει εκείνον τον ξύλινο λόγο του απαίδευτου κρατικοδίαιτου προμηθευτή ,να μην γευτεί την επιτηδευμένη σάλτσα ενός ΕΣΠΑ – τζή και τέλος να μην δει αυτόν τον γνωστό Σύμβουλο επί παντός επιστητού!!!!!!!

Οπου και να ψάξεις θα τους βρεις και είναι ακόμη πολλοί. Τριγυρνάνε στα μπαράκια στα καφενεδάκια στα σαλέ και πουλάνε μούρη γνώσης και γνωστών. Απλά πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και προσπαθούν να «γυρίσουν» κρατικό χρήμα.

Να προσέχουν όμως γιατί η καρφίτσα πλέον είναι πολύ κοντά στο μπαλόνι…..

Keywords
Τυχαία Θέματα