Ομαδικός βιασμός Αμερικανίδας τουρίστριας στην Ινδία

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στο τουριστικό θέρετρο του Μανάλι στην Ινδία, περίπου 500 χιλιόμετρα βόρεια του Νέου Δελχί, για τον εντοπισμό των τριών ανδρών που το πρωί της Τρίτης, επιτέθηκαν και βίασαν 30χρονη τουρίστρια από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Associated Press, η 30χρονη βιάστηκε ομαδικά όταν επέστρεφε στο σπίτι της, από τους τρείς άνδρες, όταν δέχτηκε το μέσο μεταφοράς του της προσέφεραν και στην συνέχεια την μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία.

Η άτυχη τουρίστρια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και έπειτα από ιατρικές εξετάσεις οι καταγγελίες της επιβεβαιώθηκαν, έτσι οι αρχές τοποθέτησαν οδοφράγματα στους οδικούς άξονες προκειμένου να αποκλείσουν τους δράστες στην περιοχή.

Οι ομαδικοί βιασμοί έχουν γίνει συχνό φαινόμενο στην Ινδία, με θύματα τόσο Ινδές όσο και αλλοδαπές. Το Μάρτιο μία Ελβετή ήταν το τελευταίο γνωστό θύμα μεταξύ των τουριστών που επισκέπτονται την χώρα, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο μία Ινδή έχασε τη ζωή της μετά την κακοποίησή της μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί.

Keywords
Τυχαία Θέματα