Οι προγραμματικές θέσεις της «Ελιάς»

Παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις της «Ελιάς» σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι θέσεις χωρίζονται σε τέσσερις ενότητες για α) τις αλλαγές στην πορεία της Ευρώπης, β) το κράτος, τη δημόσια διοίκηση και το πολιτικό σύστημα, γ) την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη και δ) την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, παρουσίασε η Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εκ

μέρους των Κινήσεων της Ελιάς μίλησε ο Γιάννης Τούντας που τόνισε ότι η Ελιά ήρθε για να μείνει και χαρακτήρισε τις προγραμματικές θέσεις απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνοχή του εγχειρήματος.

Παράλληλα, τόνισε ότι αποτελούν ένα σχέδιο που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των αδυνάτων, της υγιούς γνώσης και της υγιούς επιχειρηματικότητας, ενώ υπογράμμισε ότι στόχος της Ελιάς είναι οι προγραμματικές της θέσεις να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τον διάλογο που θα επιδιωχθεί με τις υπόλοιπες δυνάμεις της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης, με στόχο την ανασυγκρότηση της μεγάλης κεντροαριστεράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα