Οι Pink Martini στην Αθήνα στις 17 Μαΐου

Οι αγαπημένοι Pink Martini, πολύ επιτυχημένοι πρεσβευτές της lounge-jazz σκηνής παγκοσμίως, έρχονται και πάλι φέτος στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο Γκάζι Live, το Σάββατο 17/5.

Η Γαλλική Ριβιέρα, τα καμπαρέ της Νέας Υόρκης και η μυστηριακή Ανατολή ενώνονται με ρετρό, τζαζ και ποπ ρυθμούς και μαγεύουν το ελληνικό κοινό που ακολουθεί πιστά τους Pink Martini

από το 2001 μέχρι σήμερα που επισκέπτονται τακτικά τη χώρα μας.

Οι Pink Martini δημιουργήθηκαν το 1994 από τον κλασικό πιανίστα και απόφοιτο του Harvard, Thomas Lauderdale, ως μια μικρή ορχήστρα με βάση το Portland του Oregon. Το 1997 μπαίνει στο σχήμα η τραγουδίστρια China Forbes από τη Ν. Υόρκη, συμφοιτήτρια του Lauderdale στο πανεπιστήμιο, γράφουν τραγούδια μαζί και την ίδια χρονιά κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ “Sympatique”, με το οποίο καταφέρνουν να ενθουσιάσουν κοινό και κριτικούς, αρχικά στη Γαλλία και στη συνέχεια σε πολλές άλλες χώρες. Το “Je ne veux pas travallier” είναι στα χείλη εκατομμυρίων ανθρώπων και το άλμπουμ πουλάει πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Από τότε μέχρι σήμερα, το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει συνολικά οκτώ στούντιο άλμπουμ και μία συλλογή, πάντα από τη δική τους εταιρία Heinz Records. Το τελευταίο τους album με τίτλο “Dream A Little Dream” μόλις κυκλοφόρησε.

PINK MARTINI
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
ΓΚΑΖΙ LIVE: Ιερά οδός 11, Γκάζι
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210-6980044
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: PUBLIC, www.viva.gr, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS, 11876, www.weticket.gr
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γ’ ΖΩΝΗ- Ορθίων: 30 ΕΥΡΩ, Γ’ ΖΩΝΗ , φοιτητικό, ανέργων, ορθίων άνω και κάτω διάζωμα: 25 ΕΥΡΩ
Β’ ΖΩΝΗ- καθήμενων άνω διάζωμα: 40 ΕΥΡΩ
Α’ ΖΩΝΗ- καθήμενων άνω και κάτω διάζωμα: 50 ΕΥΡΩ
Α’ ΖΩΝΗ- τραπέζια 4 ατόμων άνω διάζωμα: 200 ΕΥΡΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα