Ο Τζεμπ Μπους στα… χνάρια μπαμπά και αδερφού!

Ο Τζεμπ Μπους, μικρότερος αδελφός και γιος δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, δρομολόγησε αυτήν την εβδομάδα μία επικοινωνιακή εκστρατεία, την οποία πολλοί αναλυτές ερμηνεύουν ως ανεπίσημο, προπαρασκευαστικό στάδιο για την διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του 2016.

Ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριδας εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «Οι πόλεμοι της Μετανάστευσης» (Immigration Wars), τοποθετούμενος για ένα από τα πλέον καυτά ζητήματα

της εποχής, ενώ έχει πολλαπλασιάσει τις παρεμβάσεις του στα μέσα ενημέρωσης.

Προς ώρας, ο Τζεμπ Μπους δεν έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις εκλογές του 2016.

Σε σχετική ‘αποχή’ από την δημοσιότητα μετά το πέρας της θητείας του ως κυβερνήτη της Φλόριδας, το 2007, ο Τζεμπ Μπους φαινόταν ότι τηρούσε στάση αναμονής στα μετόπισθεν του κόμματος αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή, καθώς δεν είχε διεκδικήσει το χρίσμα στις προκριματικές του 2008 και του 2012.

«Δεν λέω ναι, αλλά ούτε λέω απλώς όχι. Έχω επιτύχει πολλά πράγματα στη ζωή μου, που μου προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα, να μπορώ να το σκέπτομαι», δήλωσε ο ίδιος χθες, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

Keywords
Τυχαία Θέματα