Ο Τσίπρας ζητά να μάθει τι περιλαμβάνει η συμφωνία με την τρόικα

Ο Αλέξης Τσίπρας ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση αναφορικά με το τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την τρόικα, καθώς ζητά με επίσημο τρόπο μαζί με σύσσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα από τους υπουργούς

Οικονομικών και Εργασίας, Γιάννη Στουρνάρα και Γιάννη Βρούτση.

Αναλυτικά:

«O Πρόεδρος και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε σήμερα την κάτωθι Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων στους υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Οικονομικών.

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς

Τον κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφαλίσης και Πρόνοιας

Οικονομικών

Θέμα: Το Μνημόνιο του 2014

Σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση κρύβει επιμέλως το πακέτο νέων επαχθών μνημονιακών ρυθμίσεων στα εργασιακά κατόπιν σχετικής συμφωνίας με την Τρόικα, ενώ συνεχίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι με το πρωτογενές πλεόνασμα σε βάρος του ελληνικού λαού και ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα και το περιεχόμενο ρυθμίσεων, οι οποίες αποτελούν ταφόπλακα στα δικαιώματα των εργαζομένων και στραγγαλίζουν την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Επειδή από την αποκάλυψη του εγγράφου στα αγγλικά προκύπτει ότι η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου κειμένου, το οποίο έχει συντακτεί κατά το πρότυπο των δύο προηγούμενων Μνημονίων

αιτούμαστε την κατάθεση

του συνόλου της νέας συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα (Μνημόνιο 2014)».

Keywords
Τυχαία Θέματα