Ο Τσίπρας τα βάζει (ξανά) με τη διαπλοκή

Τη ρητορική της σύγκρουσης με τη διαπλοκή, αφού πρώτα αναδείξει την ύπαρξή της και τις σχέσεις τις με το σημερινό πολιτικό σύστημα, αναδεικνύνει και πολλαπλασιάζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τη συγκρότηση της Επιτροπής Σοφών για τις αλλαγές στο Σύνταγμα και το πολιτικό σύστημα, με τη σημειολογική επιλογή του Νίκου Κωνσταντόπουλου ως επικεφαλής, και τα υπονοούμενα για απόπειρα να περάσουν μέσα από το Σύνταγμα

απαιτήσεις και υποδείξεις της τρόικας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί συνέντευξη στη “Real News”, με την οποία δίνει συνέχεια στη σχετική επιχειρηματολογία του.

“Να μην κοιμούνται ήσυχοι όσοι υποκινούνται από τη διαπλοκή”, τονίζει με έμφαση ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που την προηγούμενη εβδομάδα από τη “Real News” τον είχε παρομοιάσει με… πρόεδρο 15μελούς.

“Ο κ. Σαμαράς υιοθετεί ως τελευταία γραμμή επιβίωσης τον ακροδεξιό λαϊκισμό. Ο συμψηφισμός των πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων με το χρέος του Μνημονίου, αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας”, προσέθεσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα