Ο Σαμαράς φτιάχνει… διευθυντήριο

Τη δημιουργία μιας άτυπης Task Force, που ουσιαστικά θα κληθεί να υπερβεί και να προσπεράσει τους δυσκίνητους ρυθμούς του υπουργικού συμβουλίου, σχεδιάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Πρωθυπουργός, έχοντας πλέον διαπιστώσει ότι ο χρόνος αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό της κυβέρνησης, θέλει να λειτουργήσει περισσότερο άμεσα και αποτελεσματικά, στο σκέλος της χάραξης της κυβερνητικής πολιτικής και κυρίως της προώθησης και εφαρμογής συγκεκριμένων αποφάσεων.

Στο Μέγαρο Μαξίμου διαπιστώνουν με προβληματισμό

ότι πολλές φορές ο Αντώνης Σαμαράς… τρέχει μόνος του, με τους υπουργούς να αδυνατούν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό του Πρωθυπουργού, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

Στην άτυπη αυτή Task Force θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη, Τάκη Μπαλτάκου, Γιώργου Μουρούτη και Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ενώ από πλευράς υπουργικού συμβουλίου “δεδομένος” εκτιμάται πως είναι ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, και κατά περίσταση θα συμμετέχει ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ειδικά την αμέσως επόμενη περίοδο, κατά την οποία θα τρέξουν δράσεις για το ξεμπλοκάρισμα του ΕΣΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα