Ο Ραγκούσης συνεχίζει το… αντάρτικο κατά Βενιζέλου

Στο… αντάρτικο απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξακολουθεί να παραμένει ο Γιάννης Ραγκούσης. Το άλλοτε πανίσχυρο στέλεχος της εποχής Παπανδρέου, που κάποια στιγμή προβλήθηκε και ως δυνητικός διάδοχος για την ηγεσία, μετά την πτώση του τότε πρωθυπουργού ωστόσο ακολούθησε και ο ίδιος καθοδική πορεία.

Το

εγχείρημα “τρόικας” με τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Άννα Διαμαντοπούλου, στους οποίους προστέθηκε στη συνέχεια ο Ηλίας Μόσιαλος, δεν οδήγησε πουθενά, ενώ επί ημερών Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του Κινήματος, ο Γιάννης Ραγκούσης απομακρύνθηκε από την Ιπποκράτους.

Μέχρι και σήμερα, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών παραμένει αποστασιοποιημένος, και χωρίς διάθεση συμμετοχής στη νέα προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη και εν αναμονή του Συνεδρίου του Κινήματος, ενώ σήμερα “χτύπησε” μέσω του Twitter, καθώς στον προσωπικό λογαριασμό του αναπαρήγαγε ρεπορτάζ του parapolitiki.com, το οποίο ανέφερε ότι “παρουσίασαν, με copy paste, αποσπάσματα από ομιλίες του Ευάγγελου Βενιζέλου, ως κείμενα προσυνεδριακού διαλόγου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα